Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 51996
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Een vraag stellen over Firefox voor Desktop, Firefox voor Android, Firefox OS of Webmaker in het ondersteuningsforum van de gemeenschap

Artikelen die u ook dient te lezen:

U kunt een vraag stellen in het ondersteuningsforum door op de onderstaande koppeling te klikken. U wordt naar een aantal pagina’s gebracht die het product en onderwerp van uw vraag bepalen, zodat ons team van vrijwillige medewerkers de juiste persoon kan vinden die u kan helpen.

Noot: u dient zich op Mozilla Support te registreren voordat u de vraag kunt stellen, maar het is de moeite waard!

Ask a Question

Extra hulpbronnen

Als onze kennisbank geen antwoord bevat, kunt u ook deze andere ondersteuningsbronnen proberen: