Bladwijzers, aanmeldingen en navigatiegeschiedenis synchroniseren in Firefox voor iOS

Als u Firefox op meerdere apparaten gebruikt, kunt u met een gratis Mozilla-account uw geschiedenis, open tabbladen, bladwijzers en wachtwoorden synchroniseren op al uw apparaten. U hebt slechts een e-mailadres en wachtwoord nodig.

Een Mozilla-account op uw iOS-apparaat instellen

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Gegevens synchroniseren en opslaan om de pagina Synchronisatie inschakelen te openen.
    • Aanmelden door te koppelen met een QR-code:
      • Bezoek Firefox.com/pair op uw desktop om de QR-code te tonen (u dient zich mogelijk eerst bij uw Mozilla-account aan te melden).
      • Als de QR-code wordt getoond, tik dan op uw telefoon op Klaar om te scannen.
      • Scan de QR-code op uw desktop. Firefox meldt u automatisch aan en synchroniseert uw gegevens.
    • Aanmelden met uw e-mailadres:
      • Tik op E-mail gebruiken.
      • Voer uw aanmeldgegevens in of schrijf u in voor een account (het is gratis) als u er nog geen hebt.

Kiezen wat u wilt synchroniseren

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op uw e-mailadres.
  4. Verschuif de schakelaar rechts naast de soorten gegevens die u wilt synchroniseren:
    • Bladwijzers
    • Creditcards
    • Geschiedenis
    • Open tabbladen
    • Aanmeldingen

Synchronisatie op een ander apparaat instellen