De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 33803
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

De Nieuwe tabbladpagina van Firefox toont afbeeldingen van websites die u regelmatig bezoekt. Soms worden enkele of geen van deze afbeeldingen weergegeven. Hier wordt uitgelegd waarom dat gebeurt en hoe u ze kunt terugkrijgen als dat mogelijk is.

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Waarom worden de miniaturen niet weergegeven?

Firefox bewaart de miniaturen van websites die op de nieuwe tabbladpagina worden weergegeven in een tijdelijke buffer op uw computer. Sommige websites (zoals HTTPS-websites) staan het bufferen van bestanden niet toe, waardoor ze geen miniatuur hebben. Dit zorgt ervoor dat er geen gevoelige gegevens worden weergegeven wanneer u bent afgemeld. Ook zal het wissen van uw navigatiegeschiedenis (handmatig of automatisch wanneer Firefox sluit) miniaturen verwijderen.

Firefox bewaart de miniaturen van websites die op de nieuwe tabbladpagina worden weergegeven in een tijdelijke buffer op uw computer. Sommige websites (zoals HTTPS-websites) staan het bufferen van bestanden niet toe, waardoor ze geen miniatuur hebben. Dit zorgt ervoor dat er geen gevoelige gegevens worden weergegeven wanneer u bent afgemeld.

Dit betekent dat miniaturen worden verwijderd zodra:

Firefox bewaart de miniaturen van websites die op de nieuwe tabbladpagina worden weergegeven in een tijdelijke buffer op uw computer.

Dit betekent dat miniaturen worden verwijderd zodra:

De websiteafbeeldingen op de nieuwe tabbladpagina terugzetten

De afbeeldingen zullen worden hersteld zodra u de nieuwe tabbladpagina gebruikt om weer naar die websites te gaan.

1. Open de nieuwe tabbladpagina door op de knop + op de tabbladenstrook te klikken.
  2. Klik op een van de lege afbeeldingen om naar een website te gaan. Houd er rekening mee dat dit alleen werkt voor klikken met de linker muisknop, niet voor openen in een nieuw tabblad.
  3. Dit is belangrijk - wacht tot het laden van de website is voltooid (wacht tot het draaiende groeneblauweoranje laadpictogram in het tabblad stopt).
  4. Open de nieuwe tabbladpagina opnieuw; u ziet een nieuwe afbeelding voor de zojuist bezochte website.
  5. Herhaal dit proces voor de rest van de ontbrekende afbeeldingen.