De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 25488
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

De Nieuwe tabbladpagina van Firefox toont afbeeldingen van websites die u regelmatig bezoekt. Soms worden deze afbeeldingen verwijderd. Hier wordt uitgelegd waarom dat gebeurt en hoe u ze kunt terugkrijgen.

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Waarom worden de miniaturen verwijderd?

Firefox bewaart de miniaturen van de websites die op de nieuwe tabbladpagina worden weergegeven in een tijdelijke buffer op uw computer. Deze bestanden worden verwijderd zodra:

De websiteafbeeldingen op de nieuwe tabbladpagina terugzetten

De afbeeldingen zullen worden hersteld zodra u de nieuwe tabbladpagina gebruikt om weer naar die websites te gaan.

1. Open de nieuwe tabbladpagina door op de knop + op de tabbladenstrook te klikken.
  2. Klik op een van de lege afbeeldingen om naar een website te gaan.
  3. Dit is belangrijk - wacht tot het laden van de website is voltooid (wacht tot het draaiende groeneblauweoranje laadpictogram in het tabblad stopt).
  4. Open de nieuwe tabbladpagina opnieuw; u ziet een nieuwe afbeelding voor de zojuist bezochte website.
  5. Herhaal dit proces voor de rest van de ontbrekende afbeeldingen.