De zoekbalk aan uw Firefox-werkbalk toevoegen

U kunt de zoekbalk op de Nieuw-tabbladpagina gebruiken, of u kunt het web doorzoeken vanuit de adresbalk. U kunt ook uw zoekinstellingen in Firefox wijzigen om een aparte zoekbalk naast de adresbalk toe te voegen.U kunt ook Firefox aanpassen om een aparte zoekbalk aan uw Firefox-werkbalk toe te voegen.

add search bar 57

Volg deze stappen om een zoekbalk aan uw Firefox-werkbalk toe te voegen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik in het linkerpaneel op Zoeken.
  3. Klik op Zoekbalk toevoegen in werkbalk.
    add search box button 57
  4. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
Tip: er is een andere manier om de zoekbalk toe te voegen of te verwijderen. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik vervolgens op Meer hulpmiddelen en selecteer Werkbalk aanpassen… Sleep de zoekbalk naar of van de werkbalk en klik tot slot op Gereed. Zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen voor details.

Volg deze stappen om een aparte zoekbalk toe te voegen of te verwijderen:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton en klik vervolgens op Meer hulpmiddelen.
  2. Selecteer Werkbalk aanpassen….
    FxMenu-MoreTools-CustomizeToolbar
  3. Sleep het item Zoekbalk naar of van de werkbalk en klik op Gereed.
    Search bar item

Lees voor meer informatie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen.