Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 14834
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update, kw, summary
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Pagina zoomen is een functie waarmee u webpagina’s kunt verkleinen of vergroten om de leesbaarheid te verbeteren.

Pagina zoomen gebruiken

Toetsenbord

• Houd commandCtrl ingedrukt en druk op &#43 om in te zoomen en de pagina te vergroten.
  • Houd commandCtrl ingedrukt en druk op - om uit te zoomen en de pagina te verkleinen.
  • Houd commandCtrl ingedrukt en druk op 0 om de pagina naar de normale grootte terug te zetten.

Muis

Als uw muis een scrollwiel heeft, houd dan Ctrl ingedrukt en scroll omhoog om in te zoomen en omlaag om uit te zoomen.

Menu

1. Druk op de Alt-toets om de traditionele Firefox-menu’s tijdelijk zichtbaar te maken. Klik op het menu Beeld en kies vervolgens Zoomen.
    Windows XP:
    Klik boven in het Firefox-vensterKlik in de menubalk op het menu Beeld en kies vervolgens Zoomen.
  2. Selecteer Inzoomen, Uitzoomen of Herinitialiseren voor de bijbehorende actie.
    • U kunt hier ook Alleen tekst zoomen kiezen, waardoor de functies alleen van toepassing zijn op tekst, niet op afbeeldingen.