Inhoud in Nieuw tabblad verbergen of weergeven

U kunt uw nieuw-tabbladpagina zo instellen dat een zoekbalk, uw meest bezochte websites, aanbevolen verhalen en highlights, of helemaal niets wordt getoond. Om deze instellingen te benaderen, klikt u op de menuknop Fx57Menu , kiest u OptiesVoorkeuren en selecteert u het paneel Startpagina, of klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina. Hier leest u meer over deze instellingen.

U kunt uw nieuw-tabbladpagina zo instellen dat uw meest bezochte websites of helemaal niets wordt getoond. Om deze instellingen te benaderen, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het nieuwe tabblad. Hier leest u meer over deze instellingen.

Uw nieuw-tabbladpagina aanpassen

1. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina.

new tab cogwheel 57
  2. Plaats een vinkje naast de instellingen die u wilt zien:
    • Zoeken: zet het zoekveld op de nieuw-tabbladpagina aan of uit.
    • Topwebsites: toont de websites die u het vaakst bezoekt.
      • Plaats een vinkje naast Twee rijen tonen als u een extra rij topwebsites wilt zien.
    • Aanbevolen door Pocket om verhalen te zien die populair zijn onder Pocket-gebruikers.
      • Gesponsorde verhalen tonen (Alleen VS) om af en toe gesponsorde artikelen te zien. Deze worden duidelijk gemarkeerd als u ervoor kiest dit in te schakelen. Zie Sponsored Stories (Pocket-website).
    • Highlights om pagina’s te zien die u onlangs hebt bezocht of waarvoor u onlangs een bladwijzer hebt gemaakt.
    • Snippets om verhalen van Mozilla te zien.

Lege nieuw-tabbladpagina

Als u liever een lege pagina ziet:

1. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina.

new tab cogwheel 57
  2. Verwijder alle vinkjes om alle secties op uw nieuw-tabbladpagina te verbergen.
  1. Klik op de menuknop Fx57Menu , kies OptiesVoorkeuren en selecteer het paneel Startpagina.
    • (U kunt ook op het tandwielpictogram op de nieuw-tabbladpagina klikken.)
  2. Plaats onder Inhoud van Firefox-startpagina een vinkje naast de secties die u op uw nieuw-tabbladpagina wilt zien:
    • Zoeken op het web: schakelt het zoekveld in of uit op de nieuw-tabbladpagina.
    • Topwebsites: toont uw meest bezochte websites. (Gebruik het selectievakje om aan te geven hoeveel rijen voor topwebsites u wilt laten weergeven).
    • Aanbevolen door Pocket om verhalen te zien die populair zijn onder Pocket-gebruikers.
      • Gesponsorde verhalen tonen (Alleen VS) om af en toe gesponsorde artikelen te zien. Deze worden duidelijk gemarkeerd als u ervoor kiest dit in te schakelen. Zie Sponsored Stories (Pocket-website).
    • Highlights om pagina’s te zien die u onlangs hebt bezocht of waarvoor u onlangs een bladwijzer hebt gemaakt.
      • Bezochte pagina’s
      • Bladwijzers
      • Meest recent gedownload
      • Naar Pocket opgeslagen pagina’s
    • Snippets om verhalen van Mozilla te zien.

Lege nieuw-tabbladpagina

Als u liever een lege pagina ziet bij het openen van een nieuw tabblad:

1. Klik op de menuknop Fx57Menu , kies OptiesVoorkeuren en selecteer het paneel Startpagina.
    • (U kunt ook op het tandwielpictogram op de nieuw-tabbladpagina klikken.)
  2. Selecteer onder Nieuwe vensters en tabbladen de optie Lege pagina vanuit het vervolgkeuzemenu Nieuwe tabbladen.
    Fx61Home-BlankNewTab

Als u liever een lege pagina ziet bij het opstarten en het openen van nieuwe vensters, volg dan de bovenstaande stappen en selecteer Lege pagina vanuit het vervolgkeuzemenu Startpagina en nieuwe vensters.

Uw topwebsites tonen

Klik op het tandwielpictogram op de nieuw-tabbladpagina en plaats een vinkje naast Uw topwebsites tonen.

Een leeg nieuw tabblad tonen

Om alle websites van de nieuw-tabbladpagina te verwijderen, selecteert u Lege pagina tonen.

blank tab 40

Nieuw-tabbladinstellingen uitschakelen

Om alles in de nieuw-tabbladpagina te verbergen, waaronder de nieuw-tabbladinstellingen (of om de pagina te kiezen die in een nieuw tabblad wordt geopend), kunt u de add-on New Tab Override (browser.newtab.url-vervanging) installeren.