Ik heb problemen met aanmelden bij Pocket. Kunnen jullie helpen?

Pocket Pocket Laatst bijgewerkt: 01/30/2024

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door onze wachtwoordherinitialisatiepagina te bezoeken en deze stappen te volgen:

1. Bezoek de pagina Wachtwoord vergeten?.
  2. Typ uw e-mailadres in het betreffende tekstveld en klik op Indienen.
  3. Controleer uw e-mail. U ontvangt een bericht van Pocket met een koppeling om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hierop, of plak de koppeling in uw browser.
  4. Voer een nieuw wachtwoord in, en typ het vervolgens nogmaals in om ervoor te zorgen dat er geen fout in zit. Als u op Wachtwoord wijzigen klikt, wordt het nieuwe wachtwoord opgeslagen en wordt u aangemeld bij uw account.

Ik heb nooit een Pocket-wachtwoord ingesteld. Hoe kan ik er een aanmaken?

Als u hebt geregistreerd bij Pocket met uw Google- of Mozilla-account, is het mogelijk dat u geen Pocket-specifiek wachtwoord hebt ingesteld.

U dient een wachtwoord in te stellen om aan te melden bij Pocket met een e-mailadres en aan te melden bij toepassingen die geen knoppen Aanmelden met Google of Aanmelden met Mozilla hebben.

Volg bovenstaande instructies voor opnieuw instellen van uw wachtwoord om een Pocket-wachtwoord in te stellen, of klik hierop: Ik heb nooit een Pocket-wachtwoord ingesteld. Hoe kan ik er een aanmaken?

Ik heb geen e-mailadres dat verbonden is aan mijn Pocket-account

Als u in het verleden Pocket hebt gebruikt, kan het voorkomen dat uw account geen eraan verbonden e-mailadres heeft. We raden u aan uw e-mailadres eraan te verbinden, zodat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen als u het vergeet. Als u niet kunt aanmelden bij uw account en vermoedt dat er geen e-mailadres mee verbonden is, kunnen we u mogelijk toch helpen. Klik hier voor instructies: Hoe kan ik mijn verloren Pocket-account herstellen?.

Ik zie een foutcode ‘5107’. Wat moet ik doen?

Als u een foutcode ‘5107’ ziet als u probeert aan te melden bij Pocket, suggereert dit dat we problemen hebben bij het valideren van het formulier. Dit kan gebeuren als de pagina ‘muf’ is, of als een ongeldige cookie is opgeslagen. Probeer de volgende oplossingen om deze fout op te lossen:

1. Ververs uw browservenster en probeer opnieuw aan te melden.
  2. Wis uw browsercookies en probeer het nogmaals. Zie Cookies en websitegegevens wissen in Firefox en deze handige blogpost die beschijft hoe u cookies wist in populaire browsers.
  3. Controleer de datum- en tijdinstellingen van uw apparaat of computer om ervoor te zorgen dat deze juist zijn.

Als u deze foutcode blijft zien, is het mogelijk dat een andere extensie in uw browser het aanmeldproces van Pocket verstoort. Het Pocket-ondersteuningsteam helpt graag – stuur ons gewoon een e-mailbericht met uw browserinfo en een lijst met de extensies in uw browser, en we kunnen helpen de mogelijke oorzaak van de fout te bepalen.