Ik ben mijn wachtwoord voor mijn Firefox-account vergeten en kan niet aanmelden bij de VPN of Private Network

Ontgrendel meer uit de Firefox-suite: Synchronisatie, Monitor, Relay en meer.

Nu beginnen

Als u uw Firefox Accounts-wachtwoord bent vergeten, herinitialiseer het dan naar een nieuw wachtwoord en meld u vervolgens aan bij de Mozilla VPN met uw nieuwe wachtwoord.

Noot: u raakt mogelijk een deel van uw gesynchroniseerde navigatiegegevens kwijt als u uw wachtwoord herinitialiseert zonder herstelsleutels. We kunnen uw betalingsgegevens herstellen, maar niet uw navigatiegegevens, bladwijzers en aanmeldingen.

Uw Firefox-account herinitialiseren vanaf een desktop- of laptopcomputer

Al uw gegevens op de server worden gewist als u uw wachtwoord herinitialiseert (tenzij u gebruik maakt van herstelsleutels). Uw andere apparaten synchroniseren niet meer, tenzij u ze bijwerkt met het nieuwe wachtwoord.
  1. Klik op de menuknop Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmelden naast Synchroniseren en gegevens opslaan.
  3. Typ op de aanmeldingspagina het e-mailadres van uw Firefox-account en klik Doorgaan.
  4. Klik op Wachtwoord vergeten?
  5. VU wordt gevraagd het e-mailadres dat bij uw Firefox-account hoort in te voeren. Firefox stuurt u een e-mailbericht voor de herinitialisatie.
  6. Volg de instructies in het ontvangen e-mailbericht om uw wachtwoord te wijzigen.

Nadat u zich hebt aangemeld met uw nieuwe wachtwoord, onthoud dan dat u uw wachtwoord op elk van uw gesynchroniseerde apparaten dient bij te werken.

Uw Firefox-account herinitialiseren vanaf een Android-apparaat

1. Open de Firefox-toepassing.
  2. Tik op de menuknop.
    androidmenu89
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Synchronisatie inschakelen.
  5. De opties Klaar om te scannen en In plaats daarvan e-mail gebruiken verschijnen. Selecteer In plaats daarvan e-mail gebruiken om naar de pagina Aanmelden gebracht te worden.
  6. Typ het e-mailadres van uw Firefox-account in en tik op Doorgaan.
  7. Als u gevraagd wordt een wachtwoord in te typen, tik dan op Wachtwoord vergeten?
  8. Voer het e-mailadres in dat bij uw Firefox-account hoort.
  9. U ontvangt een e-mailbericht met instructies om uw wachtwoord te herinitialiseren.
Als u uw wachtwoord hebt gewijzigd, meld u dan aan bij de Mozilla VPN met uw nieuwe wachtwoord.

Uw Firefox-account herinitialiseren vanaf een iPhone of iPad

1. Open de Firefox-app.
  2. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 37

3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Aanmelden voor synchroniseren.
  5. De opties Klaar om te scannen en In plaats daarvan e-mail gebruiken verschijnen. Selecteer In plaats daarvan e-mail gebruiken om naar de pagina Aanmelden gebracht te worden.
  6. Typ het e-mailadres van uw Firefox-account in en tik op Doorgaan.
  7. Als u gevraagd wordt een wachtwoord in te typen, tik dan op Wachtwoord vergeten?
  8. Voer het e-mailadres in dat bij uw Firefox-account hoort.
  9. U ontvangt een e-mailbericht met instructies om uw wachtwoord te herinitialiseren.
Als u uw wachtwoord hebt gewijzigd, meld u dan aan bij de Mozilla VPN met uw nieuwe wachtwoord.

Ik kan nog steeds niet aanmelden bij Firefox Accounts

Als u niet kunt aanmelden of contact met ons kunt opnemen via het formulier Contact in het VPN-menu, neem dan via deze koppeling contact met ons op.