Ik ben mijn wachtwoord voor mijn Mozilla-account vergeten en kan niet aanmelden bij Mozilla VPN

Als u het wachtwoord dat u gebruikt om aan te melden bij Mozilla VPN bent vergeten, kunt u het naar een nieuw wachtwoord herinitialiseren en vervolgens aanmelden bij Mozilla VPN met uw nieuwe wachtwoord.

Uw andere apparaten synchroniseren niet meer nadat u uw wachtwoord hebt geherinitialiseerd, en u kunt een deel van van uw gesynchroniseerde gegevens verliezen (tenzij u uw account herinitialiseert met herstelsleutels). We kunnen uw betalingsgegevens herstellen, maar niet uw navigatiegegevens, bladwijzers en aanmeldingen.
  1. Open Mozilla VPN en klik (of tik) op Bent u al abonnee?.
  2. Voer uw e-mailadres in in het e-mailveld en klik (of tik) op Doorgaan.
  3. Klik (of tik) op Uw wachtwoord vergeten in het volgende scherm.
  4. Uw browser wordt geopend met een Mozilla-accountpagina om uw wachtwoord te herinitialiseren.
  5. Voer het e-mailadres in dat bij uw account hoort in het wachtwoordherinitialisatiescherm en klik (of tik) op Herinitialisatie beginnen.
  6. U ontvangt een wachtwoordherinitialisatiebericht in uw Postvak IN met een koppeling om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ik kan nog steeds niet aanmelden bij mijn Mozilla-account

Als u nog steeds problemen hebt met aanmelden, neem dan rechtstreeks met ons contact op:

1. Open Mozilla VPN.
  2. Klik (of tik) op Hulp verkrijgen in de rechterbovenhoek van de toepassing.
  3. Klik (of tik) op Contact opnemen.
  4. Voer uw e-mailadres en details over uw probleem in.
  5. Als u klaar bent, klik (of tik) op Indienen.