Hoe verwijder ik mijn Mozilla-account via de Mozilla VPN-app in Android en iOS?

Lees hoe u uw Mozilla-account verwijdert via de Mozilla VPN-app. Dit artikel leidt u door de stappen die u moet nemen. Ga om uw account via Firefox te verwijderen naar Hoe verwijder ik mijn Mozilla-account?

Waarschuwing: als u uw Mozilla-account verwijdert, wordt uw abonnement direct beëindigd. U kunt niet meer aanmelden met de oude gegevens en u verliest ook toegang tot uw Firefox-gegevens, zoals uw bladwijzers, add-ons en opgeslagen aanmeldingen. Merk op dat u, als u een abonnement hebt afgesloten via de Google Play Store of de Apple Store, uw abonnement op die platformen moet opzeggen.

Uw Mozilla-account verwijderen via de Mozilla VPN-app

1. Open uw Mozilla VPN-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Instellingen.
    settings without the speedtest
  3. Selecteer bovenaan het scherm uw profiel.
    VPN Profile settings
  4. Selecteer onderaan het scherm Account verwijderen.
    Delete account button
  5. Vul uw wachtwoord in en selecteer Doorgaan.
    VPN Confirm password
  6. Als u een authenticatie-app hebt ingesteld, dan dient u de beveiligingscode uit uw authenticatie-app in te vullen en op Verifiëren te drukken.
    Security code
  7. Plaats vinkjes om te bevestigen dat u uw account wilt verwijderen, en selecteer Account verwijderen.
    Checkbox VPN delete account
  8. U wordt doorgestuurd naar de pagina Registreren.
    VPN Sign in screen

Uw account is nu verwijderd.

Gerelateerde inhoud