Hoe verzilver ik een couponcode?

Dit artikel toont hoe u een kortingscoupon kunt toepassen op de aankoop van uw abonnement.

Een coupon toepassen op uw abonnement

1. Voer in het betalingsscherm uw e-mailadres in. Als u een Mozilla-account hebt dat op dat e-mailadres is geregistreerd, wordt u gevraagd om aan te melden.
  2. Voer aan de rechterkant uw code in in het veld Promotiecode. Merk op dat coupons hoofdlettergevoelig zijn en exact zoals verstrekt dienen te worden ingevoerd. Daarnaast kunnen sommige coupons specifieke abonnementsvormen vereisen om geselecteerd te kunnen worden, zoals een jaarabonnement.
    Promo code section
  3. Klik op Toepassen. Dit werkt het bedrag bij naar de prijs inclusief korting.
    Waarschuwing: coupons moeten worden toegepast VOORDAT de aankoop is voltooid.
  4. Klik op het aanvinkveld om de voorwaarden te accepteren.
  5. Voer uw betalingsgegevens in om de aankoop te voltooien.
  6. Klik op de blauwe bevestigingsknop onderaan de pagina.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een coupon verkrijgen?

Coupons worden via diverse promoties uitgegeven en u kunt ze vinden in e-mailberichten die u van ons ontvangt. Als u dit nog niet hebt gedaan, werk dan uw e-mailvoorkeuren bij om nieuwsbrieven te ontvangen van Mozilla.

Zorg er ook voor dat u Firefox bijgewerkt houdt. Als een nieuwe versie wordt geïnstalleerd, wordt er een welkomstpagina getoond, die soms wordt gebruikt om promotiecoupons voor andere Mozilla-producten te delen.

Ik heb onlangs mijn abonnement aangeschaft en ben vergeten de couponcode in te geven. Wat kan ik doen?

Als u bent vergeten de couponcode in te geven, neem dan contact op met de ondersteuningsafdeling door naar de pagina Contact opnemen te gaan, waar u het product waar u onlangs een abonnement op hebt genomen selecteert en, aan de rechterzijde, klikt op Contact opnemen.

Mijn coupon werkt niet. Wat kan ik doen?

Neem contact op met Ondersteuning via bovenstaande stappen.

Kan ik een coupon toepassen op mijn huidige abonnement?

Klanten kunnen coupons niet toepassen voor actieve abonnementen. Bezoek voor meer informatie de pagina Contact opnemen, selecteer het product waarop u een abonnement hebt en klik aan de rechterzijde op Contact opnemen.

Zijn coupons hoofdlettergevoelig?

Coupons zijn hoofdlettergevoelig en moeten exact zoals weergegeven worden ingevoerd.

Kan mijn coupon worden toegepast op alle producten en abonnementen?

Coupons zijn specifiek voor hun product en abonnement. Bekijk de vereisten voor uw coupon voor details.

Kunnen coupons verlopen?

Coupons kunnen verloopdata of verzilveringslimitieten hebben. Kijk in het bericht behorend bij de coupon voor meer details.

Kan ik meerdere coupons toepassen op een abonnement?

Er kan maar één coupon tegelijk worden toegepast.