Forumantwoord - Vrijwilligers

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 223377
  • Gemaakt:
  • Auteur: Mark Heijl
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Mad_Maks
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Hallo,

De mensen die hier vragen beantwoorden zijn voor het grootste deel andere gebruikers die (zoals ik) vrijwillig hun tijd besteden, geen Mozilla-werknemers of Firefox-ontwikkelaars. Als u feedback voor Firefox-ontwikkelaars wilt achterlaten, kunt u naar het menu Help van Firefox gaan en Feedback verzenden… selecteren, of deze koppeling gebruiken. Uw feedback wordt verzameld door een team van mensen die dit lezen en gegevens over de meest voorkomende problemen verzamelen.

Als u een bugrapport of functieverzoek wilt indienen voor Firefox en andere Mozilla-producten, lees dan File a bug report or feature request for Mozilla products voor details.