Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Hallo,

In Android 4 en hoger kunt u Firefox of andere apps nog steeds sluiten vanaf het app-wisselscherm (Ice Cream Sandwich: houd uw vinger op de startknop; Jelly Bean: tik op de app-wisselknop app switch button 25px - Android Jelly Bean).

Als u het menu-item Afsluiten terug wilt, kunt u een add-on zoals de QuitNow-add-on installeren om dat te doen. Lees hier hoe u een add-on kunt installeren om Afsluiten terug te krijgen.