Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 70318
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Firefox 3.6.28 en Firefox 12 zijn de laatste versies van Firefox die met de oorspronkelijke versie van Windows XP en Windows XP Service Pack 1 zullen werken. Ze zullen niet meer worden voorzien van beveiligings- en stabiliteitsverbeteringen. Om uw computer en persoonlijke gegevens veilig te houden raden we aan dat u gratis een upgrade naar naar Windows XP Service Pack 3 uitvoert en de nieuwste Firefox installeert. Dit artikel gaat over uw opties voor het upgraden.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Waarschuwing: Firefox 3.6 is niet langer veilig. Volg de onderstaande aanbevelingen om uw computer en persoonlijke gegevens veilig te houden.

Optie 1: gratis upgraden naar Windows XP Service Pack 3

Voor oudere versies van Windows XP is Service Pack 3 een gratis upgrade van Microsoft. Het installeren van deze upgrade is de meest veilige optie en zorgt ervoor dat u de nieuwste en beste Firefox kunt gebruiken.

1. Lees meer op Microsofts website.
  2. Werk Firefox bij.

Optie 2: overstappen naar Opera

Als u Windows niet kunt upgraden, kunt u naar de nieuwste versie van de Opera-browser overstappen.

Waarschuwing: het blijven gebruiken van de oorspronkelijke versie van Windows XP, Windows XP Service Pack 1 of Service Pack 2 wordt niet meer door Microsoft ondersteund en vormt een belangrijk beveiligingsrisico.