Firefox gebruiken in volledig-schermmodus

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 258206
  • Gemaakt:
  • Auteur: Mark Heijl
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Mad_Maks
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Soms wilt u meer van het web zien en minder van de browser. Dan is de Volledig-schermmodus handig. Hiermee kunt u Firefox uitbreiden om uw volledige scherm te vullen, zodat u kunt focussen op wat u belangrijk vindt.

Om de Volledig-schermmodus in Firefox in te schakelen, doet u het volgende:

1. Klik in de rechterbovenhoek op de menuknop De afbeelding ‘FX57menu’ bestaat niet..
  2. Selecteer de optie Volledig scherm fullscreen menu button 57.
    Full screen on Firefox
  3. Herhaal om de Volledig-schermmodus te verlaten de bovenstaande actie, waarbij u op De afbeelding ‘FX57menu’ bestaat niet. en fullscreen menu button 57 klikt.
Noot: u kunt ook de sneltoets Command + Shift + F gebruiken om te wisselen tussen de Volledig-scherm- en normale modus.

Gerelateerde inhoud