Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 40499
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Tik op het contactenpictogram om de contactenapplicatie te openen.

Nadat de contactenapplicatie is geopend, kunt u op 3 manieren contacten toevoegen.

1. Contacten importeren vanaf uw simkaart
  2. Contacten importeren vanuit Facebook
  3. Handmatig een nieuw contact toevoegen

Contacten importeren

Als u contacten van uw simkaart of Facebook wilt importeren, tikt u op het instellingenpictogram binnen de Contacten-app (rechterbovenhoek).

Import Contacts

Op het scherm dat verschijnt tikt u op Importeren vanaf simkaart of op Facebook inschakelen.

Contacts Settings

Als u op Facebook inschakelen tikt, wordt een nieuw scherm geopend en wordt u naar het aanmeldingsscherm van Facebook geleid. Nadat uw aanmelding is geverifieerd, wordt u naar de Contacten-app teruggebracht en ziet u een scherm dat er ongeveer als volgt uitziet:

Facebook import

In dit scherm kunt u enkele of al uw Facebook-contacten importeren.

Een nieuw contact toevoegen

Als u handmatig een nieuw contact wilt toevoegen, tikt u op het pluspictogram naast Instellingen.

Manual contact

Het scherm Contact toevoegen verschijnt.

Add Contact

Voer een naam, nummer, afbeelding en andere relevante info in. Om uw nieuwe contact op te slaan tikt u rechtsboven op de knop Gereed.

Contact Added

De contactenlijst met het nieuwe contact en de afbeelding verschijnt, indien geselecteerd.

Tip: selecteer de naam van een contact en tik daarna op de telefoon of het berichtpictogram om de persoon te bellen of een bericht te sturen.

Quick Tip Contacts

Tip: tik op het instellingenpictogram ContactsSettingsIcon in de rechterbovenhoek van de Contacten-app en tik daarna op Geïmporteerde vrienden bijwerken om uw geïmporteerde contacten bij te werken.