Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 38878
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: fix errors, style
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Tik op het contactenpictogram om de contactenapplicatie te openen.

Als de contactenapplicatie is geopend, kunt u op 3 manieren contacten toevoegen.

1. Contacten importeren vanaf uw simkaart
  2. Contacten importeren vanuit Facebook
  3. Handmatig een nieuw contact toevoegen

Contacten importeren

Als u contacten van uw simkaart of Facebook wilt importeren, tikt u op het instellingenpictogram binnen de Contacten-app (rechterbovenhoek)

Import Contacts

Op het scherm dat verschijnt tikt u op Importeren vanaf simkaart of op Facebook inschakelen.

Contacts Settings

Als u op Facebook inschakelen tikt, wordt een nieuw scherm geopend en wordt u naar het aanmeldingsscherm van Facebook geleid. Zodra uw aanmelding is geverifieerd, wordt u naar de Contacten-app teruggebracht en ziet u een scherm dat er ongeveer als volgt uitziet:

Facebook import

In dit scherm kunt u enkele of al uw Facebook-contacten importeren.

Een nieuw contact toevoegen

Als u handmatig een nieuw contact wilt toevoegen, tikt u op het pluspictogram naast Instellingen.

Manual contact

Het scherm Contact toevoegen zal verschijnen.

Add Contact

Voer een naam, nummer, afbeelding en andere relevante info in. Zodra u klaar bent, tikt u rechtsboven op de knop Gereed om uw nieuwe contact op te slaan.

Contact Added

De contactenlijst met het nieuwe contact en de afbeelding verschijnt, indien geselecteerd.

Tip: selecteer de naam van een contact en tik daarna op de telefoon of het berichtpictogram om de persoon te bellen of een bericht te sturen.

Quick Tip Contacts

Tip: tik op het instellingenpictogram ContactsSettingsIcon in de rechterbovenhoek van de Contacten-app en tik daarna op Geïmporteerde vrienden bijwerken om uw geïmporteerde contacten bij te werken.