Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 12948
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update, kw, summary
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

In Firefox voor mobiel kunt u bladwijzers maken met één tik. Dit artikel laat zien hoe u bladwijzers kunt aanmaken, bewerken en benaderen.

Hoe maak ik een bladwijzer voor een website?

1. Ga eenvoudig naar de website waarvoor u een bladwijzer wilt aanmaken, veeg naar links en tik op de knop Ster. De ster-knop zal geel worden, om u te laten weten dat de bladwijzer is opgeslagen.

De afbeelding ‘Mobile bookmark1’ bestaat niet.
  2. Ook zult u een pop-up zien waarmee u de bladwijzer kunt bewerken of verwijderen. U kunt dit dialoogvenster negeren; het zal binnen enkele seconden verdwijnen. Als u de bladwijzer wel wilt bewerken, tikt u op Bewerken. U kunt de naam van de bladwijzer bewerken en eventueel een label toevoegen. Tik op Gereed om het dialoogvenster te sluiten en naar de pagina terug te gaan.

De afbeelding ‘Mobile bookmark2’ bestaat niet.
U kunt de pop-up Bladwijzer bewerken altijd benaderen door op de knop Ster te tikken.

Hoe vind ik mijn bladwijzers?

U kunt uw bladwijzers gemakkelijk bereiken vanaf het Awesome screen.
Zie De startpagina van Firefox aanpassen voor meer informatie en handige tips.
  1. U kunt het Awesome screen openen door boven een willekeurige pagina in de locatiebalk te tikken, of door een nieuw tabblad aan te maken.

Awesome Screen
  2. Selecteer daarna het tabblad Bladwijzers om door uw bladwijzers te bladeren.

De afbeelding ‘Mobile bookmark3’ bestaat niet.

Hoe synchroniseer ik mijn bladwijzers met mijn desktop?

U kunt Firefox Sync gebruiken om uw bladwijzers (en meer) met uw desktopcomputer te synchroniseren. Voor meer informatie en gedetailleerde instructies bij het instellen, zie Sync gebruiken om uw bladwijzers, wachtwoorden en meer van Firefox te delen met Firefox voor mobiel