Bijdragen aan Firefox OS, zelfs als u niet technisch bent en nog geen apparaat hebt!

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 35817
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Wees onderdeel van het nieuwe mobiele besturingssysteem van Mozilla!

Hierbij bent u uitgenodigd om, als onderdeel van de Firefox OS Apps Days, met ons aan de Mozilla Support-wiki te werken. Ja, deze ondersteuningswebsite is een wiki!

Ons doel is het verkrijgen van 10 extra medewerkers aan de Engelse support-wiki voor Firefox OS.

Als u virtueel wilt deelnemen:

1. Download hier de Firefox OS simulator-add-on: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/firefox-os-simulator/.
  2. Probeer de Firefox OS-smartphone-apps en -functies uit en kies iets dat u graag wilt documenteren.
  3. Meld u aan en maak hier een nieuw helpartikel aan: https://support.mozilla.org/kb/create-new-knowledge-base-article.

Dit kan een eenvoudig artikel in 3 stappen zijn (we willen kleine artikelen voor eenvoudig gebruik op een mobiele telefoon). Dit is een voorbeeldartikel: https://support.mozilla.org/en-US/kb/add-contact-firefox-os.

Klik op Edit article, knip en plak daarna de wiki-voorbeeldtekst in uw nieuwe artikel en wijzig de bewoordingen voor uw procedure.

Hier zijn een aantal Firefox OS-apps die documentatie nodig hebben:

Gallery
   Lock (startscherm/wachtwoordcode): gereed, met dank aan Hermina!
   Music
   SMS
   Video
   Calendar: gereed, met dank aan Schalk! Contacts-documentatie is ook sterk verbeterd!
   Dialer
   Utility tray
   Browser
   FM Radio
   Cost control: bijgewerkt, met dank aan Andrew!
   Developer settings

We hebben ook een lijst van bestaande Firefox OS-artikelen die meer wijzigingen nodig hebben: https://support.mozilla.org/en-US/contributors/need-changes.

Het doel is het hebben van 30 medewerkers die dagelijks artikelen of bewerkingen bij de kennisbank-wiki indienen, in plaats van de gebruikelijke 20. Gaat u een van ons worden?!

We zien u graag deelnemen aan dit wereldwijze evenement, dat tot het einde van de maand januari 2013 zal duren.