Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 151452
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Firefox voor Android bevat een handige lezerweergave die een website van alle overbodige zaken ontdoet, zodat u zich kunt concentreren op wat u leest. Hier wordt uitgelegd hoe het allemaal werkt.

De lezerweergave in- en uitschakelen

• Tik eenvoudig op het lezerweergavepictogram Reader modereader icon 57 in de adresbalk. Tik er nogmaals op om de weergave te sluiten en naar de normale pagina terug te keren.
Noot: de lezerweergave is niet beschikbaar op apparaten met minder dan 384 MB geheugen.

De wijze waarop dingen er in de lezerweergave uitzien aanpassen

Wijzig de grootte van de tekst, wissel tussen lettertypen of wijzig het thema van licht naar donker voor het lezen in het donker.

• Tik in de lezerweergave op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en tik daarna op de knop Aa aan de onderkant van het scherm.
Firefox voor desktops: de lezerweergave is ook beschikbaar in Firefox voor desktops! Zie hiervoor Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s.