Add-ons voor Android verkrijgen, bedieningen, opties en voorkeuren aanpassen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 26494
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: ->startscherm
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

De volgende artikelen tonen hoe u de functies van Firefox voor mobiel kunt uitbreiden en services van Mozilla kunt gebruiken om de tabbladen, bladwijzers en wachtwoorden van uw desktop te benaderen.

Flash

Sync - neem uw tabbladen en instellingen mee

Zoeken & vinden

Snelkoppelingen

Privacy en beveiliging aanpassen

Zie het artikel Privacy- en beveiligingsinstellingen voor mobiel configureren voor koppelingen naar informatie over het beheren van uw geschiedenis, wachtwoorden en privégegevens.