De achtergrond wijzigen in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 69447
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Maak uw Firefox OS-apparaat persoonlijk met een nieuwe achtergrond. Hier leest u hoe u de achtergrondafbeelding die zowel voor het startscherm als voor het vergrendelscherm wordt gebruikt eenvoudig kunt instellen.

1. Houd uw vinger ongeveer 2 seconden op een leeg gedeelte van het startscherm, totdat een pop-upmenu verschijnt.

Change wallpaper

• Kies hier Achtergrond wijzigen.

Firefox OS Wallpaper Select 1

• Het menu Kiezen uit voor de achtergrond verschijnt.

Firefox OS Wallpaper Select 2

2. Kies in het menu Kiezen uit waar u de nieuwe achtergrond vandaan wilt halen: