Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen

(Doorgestuurd vanaf Kan niet aanmelden bij websites)

Als u merkt dat u zich niet kunt aanmelden bij een website die een gebruikersnaam en wachtwoord vereist, volg dan de stappen die in dit artikel worden beschreven.

Cookies voor de website inschakelen

Verzeker u ervan dat cookies voor de betreffende website zijn ingeschakeld:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel PrivacyPrivacy & Beveiliging en ga naar de sectie Geschiedenis.

3. Kies Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis in het vervolgkeuzemenu naast Firefox zal:Firefox zal.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new
  4. Verzeker u ervan dat Cookies van websites accepteren is aangevinkt.
  5. Verzeker u ervan dat Cookies van derden accepteren is aangevinkt.
  6. Klik op Uitzonderingen….
  7. Verzeker u ervan dat de website die u probeert te bezoeken niet in de lijst voorkomt.
    • Als deze in de lijst voorkomt, klik dan op de vermelding en klik daarna op Website verwijderen.
  8. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel PrivacyPrivacy & Beveiliging en ga naar de sectie Geschiedenis.

3. Kies Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis in het vervolgkeuzemenu naast Firefox zal:Firefox zal.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new
  4. Verzeker u ervan dat Cookies van websites accepteren is aangevinkt.
  5. Verzeker u ervan dat Cookies van derden accepteren is ingesteld op Altijd.
  6. Klik op Uitzonderingen….
  7. Verzeker u ervan dat de website die u probeert te bezoeken niet in de lijst voorkomt.
    • Als deze in de lijst voorkomt, klik dan op de vermelding en klik daarna op Website verwijderen.
  8. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

Als u bepaalde instellingen hebt gewijzigd, probeer u dan opnieuw bij de website aan te melden.

Geschiedenis voor de betreffende website wissen

De cookies en tijdelijke gegevens die al op uw computer zijn opgeslagen kunnen de oorzaak van het probleem zijn. Verwijder deze en controleer of het probleem nog bestaat:

1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon , klik op Geschiedenis en klik daarna op de balk Alle geschiedenis tonen onderaan om het venster Bibliotheek te openen.Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Geschiedenis en klik daarna op de balk Alle geschiedenis tonen onderaan om het venster Bibliotheek te openen.
  2. Typ de naam van de website die u wenst te vergeten in de rechterbovenhoek in het veld Geschiedenis doorzoeken en druk op EnterReturn.
  3. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt in de lijst met resultaten op de website die u wenst te vergeten en selecteer Deze website vergeten.
    History Win6

History Mac6

History Lin6
  4. Sluit het venster Bibliotheek.

Alle cookies en de buffer wissen

Als het wissen van uw cookies voor de website die het probleem gaf de fout niet heeft verholpen, wis dan alle op uw computer opgeslagen cookies en de Firefox-buffer:

1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon , klik op Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
  3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
  4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
  5. Klik op Nu wissen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
  3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
  4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
  5. Klik op Nu wissen.

Extensies en plug-ins controleren

Sommige extensies kunnen problemen met het aanmelden bij websites veroorzaken, met name extensies die aan bepaalde websites zijn verbonden. Bijvoorbeeld:

Sommige plug-ins kunnen ook problemen met het aanmelden bij websites veroorzaken. Zie het artikel Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen voor instructies om vast te stellen of een plug-in uw probleem veroorzaakt.

Beveiligingstoepassing blokkeert cookies

Sommige internetbeveiligings- en privacytoepassingen bevatten functies die cookies blokkeren. Controleer de documentatie die met uw software is meegeleverd of bezoek de ondersteuningswebsite van de softwareleverancier om te zien of uw toepassing een functie voor het beheer van cookies bevat en hoe u deze instellingen kunt wijzigen.

Beschadigd cookiebestand verwijderen

Als u zich niet kunt aanmelden bij websites nadat u de ermee verbonden cookies hebt verwijderd, uw Firefox-buffer hebt gewist en, uw extensies en plug-ins hebt uitgeschakeld en uw beveiligingssoftware hebt gecontroleerd, hebt u wellicht een beschadigd cookiebestand in uw Firefox-profielmap.

Dit zal al uw opgeslagen cookies verwijderen en u in wezen bij alle opgeslagen sessies op alle websites afmelden.
  1. Open uw profielmap:

Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 Klik op de menuknop Fx57menu , klik op Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie. Het tabblad Probleemoplossingsinformatie wordt geopend.

2. Klik onder de sectie Toepassingsbasics op Map tonenMap openenTonen in FinderMap openen. Er wordt een venster met daarin uw profielbestandenmap geopend.
  3. Noot: als u Firefox niet kunt openen of gebruiken, volg dan de instructies in Uw profiel vinden zonder Firefox te openen.

4. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en klik daarna op Afsluiten. Klik op het Firefox-menu boven in het scherm, en klik daarna op Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en klik daarna op Afsluiten.

5. Verwijder het bestand cookies.sqlite en alle cookies.sqlite-journal-bestanden.
  6. Herstart Firefox.

Bevat informatie van Websites report cookies are disabled (mozillaZine KB)