Aanmeldingen in Firefox desktop synchroniseren

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 218792
  • Gemaakt:
  • Auteur: Mark Heijl
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Mad_Maks
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

U kunt synchronisatie van wachtwoorden op Firefox desktop inschakelen, zodat u uw aanmeldingen op andere gesynchroniseerde apparaten kunt benaderen.

Voordat u begint: Schrijf u in voor een gratis Firefox-account als u deze nog niet hebt.

Automatische synchronisatie instellen

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik in de menu-opties op Synchronisatie om het paneel met synchronisatie-opties te openen.
    • Als het synchronisatiepaneel Synchroniseren: AAN toont, klik dan op Wijzigen…. Als het Synchroniseren: UIT toont, klik dan op Synchronisatie instellen… om synchronisatie in te schakelen, als synchronisatie is uitgeschakeld (u dient zich mogelijk eerst aan te melden om wijzigingen aan te kunnen brengen).
  3. Plaats in het veld Kies wat u wilt synchroniseren dat wordt geopend een vinkje naast Aanmeldingen en wachtwoorden.
    Fx71-ChooseWhatToSync
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.
  1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op het e-mailadres of de schermnaam van uw Mozilla-account (u moet mogelijk eerst aanmelden).

Fx89menu-FirefoxAccount
  3. Klik op Sync-instellingen (of klik op Sync instellen…, als Sync is uitgeschakeld).
    • Het paneel Sync van de pagina OptiesVoorkeurenInstellingen in Firefox wordt getoond.
    • Als op het Sync-paneel Synchroniseren: AAN staat, klik dan op Wijzigen…. Als er Synchroniseren: UIT staat, klik dan op Sync instellen… om Sync in te schakelen.
  4. Vink in het veld Kies wat u wilt synchroniseren het vakje naast Aanmeldingen en wachtwoorden aan.
    Fx71-ChooseWhatToSync
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Een handmatige synchronisatie afdwingen

Firefox Accounts synchroniseert op regelmatige intervallen, maar u kunt ook een handmatige synchronisatie afdwingen.

1. Klik op het pictogram Mozilla-account in de werkbalk.

syncavatar logged out
  2. Klik op Nu synchroniseren.