Uw Sync-gegevens vervangen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 11114
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Als u moeite hebt om al uw desktopgegevens zichtbaar te maken op andere apparaten, toont dit artikel hoe u dat kunt oplossen door uw Sync-gegevens op de server te vervangen door een nieuwe versie van uw desktop.

Deel 1 - Uw Firefox Sync-account opnieuw instellen

Waarschuwing: dit zal al uw op de server opgeslagen gegevens wissen. Verlies van gegevens is mogelijk.
  1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen. .
  2. Klik zodra het optiesvoorkeurenvenster wordt geopend op het tabblad Sync.
  3. Klik in het tabblad Sync op Account beheren en selecteer Mijn Sync-sleutel.
  4. Er zal een nieuw venster worden geopend dat een Sync-sleutel weergeeft - negeer dit en klik op Genereren.
  5. Er zal een nieuwe Sync-sleutel voor u worden gemaakt. Neem even de tijd om deze af te drukken of op uw computer op te slaan. Klik daarna op Sync-sleutel wijzigen.
    Lost Key 2
  6. U zou twee statusmeldingen moeten zien. De eerste zal “Sync-sleutel wijzigen en lokale gegevens uploaden, moment…” zeggen en de tweede “Uw Sync-sleutel is met succes gewijzigd!
  7. Zodra uw Sync-sleutel is gewijzigd, zal het venster worden gesloten.
    Noot: deze eerste synchronisatie zou snel moeten plaatsvinden, maar kan meer dan 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid te synchroniseren gegevens.
  8. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen. .

Deel 2 - Uw apparaten opnieuw toevoegen

Aangezien u uw Sync-sleutel hebt gewijzigd, zullen apparaten die met uw Sync-account waren verbonden niet meer worden gesynchroniseerd. U zult deze opnieuw aan uw Sync-account moeten toevoegen door de stappen in Hoe voeg ik een apparaat toe aan Firefox Sync? te volgen.