Outlook Web Access gebruiken in Firefox

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Wanneer u Outlook Web Access gebruikt met Firefox, is de “Premium” interface (die de meeste functies bevat) niet beschikbaar. De “Basic” of “Light” interface werkt wel in Firefox, maar mist een aantal functies en kan fouten bevatten. Er zijn geen instellingen of extensies beschikbaar waarmee u met Firefox op dezelfde manier van Outlook Web Access kunt gebruikmaken als met Internet Explorer.

Nieuwere versies van Outlook Web Access bevatten betere ondersteuning voor Firefox, dus u kunt de beheerders van de website vragen Outlook Web Access bij te werken naar de meest recente versie. Als tijdelijke oplossing kunnen Windows-gebruikers Internet Explorer gebruiken om Outlook Web Access te benaderen.

Mogelijk zijn er Firefox-extensies van derden beschikbaar die u kunnen helpen. Voor meer informatie over het zoeken naar en het installeren van extensies, zie Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen.