Crashhandtekening - nsEventListenerManager Release

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 2723
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: -> kb
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De sjabloon ‘crashsig’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. nsEventListenerManager::Release()

Dit type crash wordt meestal veroorzaakt door kwaadaardige software. Voor het oplossen van problemen met Firefox als gevolg van malware, zie Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen.

Voor informatie over andere typen crashes, zie Problemen met Firefox-crashes (onverwacht afsluiten) oplossen.