Crashhandtekening - nsEventListenerManager Release

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. nsEventListenerManager::Release()

Dit type crash wordt meestal veroorzaakt door kwaadaardige software. Voor het oplossen van problemen met Firefox als gevolg van malware, zie Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen.

Voor informatie over andere typen crashes, zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.