Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mulongo oyo etiyamaki na archive. Tuna motuna mosusu soki osengeli na lisalisi

Facebook web-chat esetén a kamera képe fejjel lefelé van.

  • 2 biyano
  • 1 eza na nkokoso oyo
  • 2 views
  • Eyano yasuka ya ThomAce

more options

Amikor Facebook-on web-es chat-et indítok, a webkamerám képe fejjel lefelé van. Windows 10-ben található Camera applikációval ellenőrizve, továbbá Skype-ban is rendesen jelenik meg a kép, csak Firefox-ban van fejjel lefelé. Erre vonatkozó beállítást sajnos nem találtam, hogy hogyan lehetne megoldani. A laptopomat kénytelen vagyok fejre állítani, ha használni szeretném a FB chat-et ilyen módon.

OS: Windows 10 (latest build, all updates) HW: Lenovo YOGA530

Amikor Facebook-on web-es chat-et indítok, a webkamerám képe fejjel lefelé van. Windows 10-ben található Camera applikációval ellenőrizve, továbbá Skype-ban is rendesen jelenik meg a kép, csak Firefox-ban van fejjel lefelé. Erre vonatkozó beállítást sajnos nem találtam, hogy hogyan lehetne megoldani. A laptopomat kénytelen vagyok fejre állítani, ha használni szeretném a FB chat-et ilyen módon. OS: Windows 10 (latest build, all updates) HW: Lenovo YOGA530

All Replies (2)

more options

Ez több mint valószínű, hogy driver probléma lesz. Le kell tölteni a Lenovo honlapjáról a legfrissebb webkamera drivert.

more options

Köszönöm a visszajelzést. Mókás, hogy egyből a driverre gyanakszunk, holott Skype, FB alkalamzás, Windows Camera esetében tökéletesen működik a dolog. Kivétel: Firefox. Az meg már csak hab a tortán, hogy automatikus frissítés be van kapcsolva és jelenleg nincs frissebb driver. Próbáltam csökkentett módban is indítani a böngészőt, de az sem hozott megoldást. Semmiféle kamera-vezérlő nincs a Firefoxban, amivel lehetne kezelni. Ez egy Lenovo YOGA 530, azaz 360°-ban kifordítható kijelzőjű készülék. Érdekes módon a Windows, a FB alkalmazás, a Skype mind - mind érzékelik, hogy a forgatás szenzor milyen módban van. Kivétel a Firefox. Fejre kell állítanom (tablet mód vagy sátor mód) a laptopot, hogy tudjam használni rendesen Firefox-al. Dühítő.