Mozilla 도움말 검색

고객 지원 사기를 피하세요. 저희는 여러분께 절대로 전화를 걸거나 문자를 보내거나 개인 정보를 공유하도록 요청하지 않습니다. "악용 사례 신고"옵션을 사용하여 의심스러운 활동을 신고해 주세요.

Learn More

Captive Portal (Starbucks) will not launch when HTTPS-only mode is set (all)!

  • 3 답장
  • 1 이 문제를 만남
  • 3 보기
  • 최종 답변자: jonzn4SUSE

more options

Captive Portal (Starbucks) will not launch when "HTTPS-only in all windows" mode is checked.

Captive Portal (Starbucks) will not launch when "HTTPS-only in all windows" mode is checked.

모든 댓글 (3)

more options

How are you trying to access starbucks, with a bookmark or from a search result in google? It works for me. see screenshot Try downloading Firefox from Mozilla, run it from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

도움이 되셨습니까?

more options

I'm not trying to access starbucks.com; I'm AT a Starbucks! I'm assuming the same behavior at any captive portal launch on Earth. Linux Mint-C (current; all updates applied always). I launch FF, it opens with the option to log-in to the WiFi; I click on it, and nothing happens. I disable "HTTPS-only in all windows" and restart FF, and it allows the WiFi log-in.

글쓴이 Monk of YHVH 수정일시

도움이 되셨습니까?

more options

Sound like you resolved the issue. Their page doesn't like https... How about trying with Firefox from Mozilla to see if you get the same behavior. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

Also try other browsers to confirm.

도움이 되셨습니까?

질문하기

글에 답글을 달기 위해서는 계정으로 로그인해야만 합니다. 계정이 아직 없다면 새로운 질문을 올려주십시오.