Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox wont show photos despite all I've done

Firefox won't show photos on Yahoo websites. I'm using Windows 10. I can see the first photo of an article but the rest of the article shows blank rectangles. I've resea… (read more)

Firefox won't show photos on Yahoo websites. I'm using Windows 10. I can see the first photo of an article but the rest of the article shows blank rectangles. I've researched this online, and I see that more than a few are having this problem. I finally exported my bookmarks and deleted Firefox, using the Programs section of the Control Panel. I followed instructions from a "Sunshare" website. The instructions also said to go to File Explorer > Users > Isumsoft Li and remove a couple of app data files - there is no Isumsoft folder though. I'm also instructed to go to Program Files and remove the Mozilla Firefox folder, and there is no such folder that any of my searches show.

So anyway I deleted and reinstalled Firefox, restarted my PC, and I still have the same problem. I'd definitely like to keep using Firefox because of privacy but I'll have to find another browser if I can't get it to work.

I don't know why the upgrades I've installed won't address this problem, but that's not relevant to this post. Can anyone tell me how to fix this? Greatly appreciate any help here.

Asked by im_seldom 15 hours ago

Answered by FredMcD 12 hours ago

  • Solved

Firefox has huge issue as of a few days ago. Not showing Google search images, Captcha, Drop down search results etc.

Friends, I use FF extensively and prefer not to change but it's been very annoying as of late. Running v83. Even downgraded to v82 and it worked for some minutes but now… (read more)

Friends, I use FF extensively and prefer not to change but it's been very annoying as of late.

Running v83. Even downgraded to v82 and it worked for some minutes but now it's back to same behavior. [struggle to download to 82 is here: https://rezamusic.yolasite.com/technical-tips.php]

If you google "squeeze lemon" for example -- on my Chrome it shows images and a list of drop down subjects "people also ask".

On Firefox, the pictures don't show -- and drop downs are frozen (don't work). Also on other sites that have a Captcha, Firefox just doesn't work. Seems same problem with 82. Help!

Images are from Chrome -- and last one from Firefox

Asked by Someone 20 hours ago

Answered by Someone 15 hours ago

  • Solved

Inspector element highlight html element wont go away when the mouse no longer hovers

This question is about the developer tools (inspector). Sorry if this is not the right forum. If this is not the right place, please specify where I can ask this question… (read more)

This question is about the developer tools (inspector). Sorry if this is not the right forum. If this is not the right place, please specify where I can ask this question. I have looked around but this seemed like the best place to write this.

This problem started a couple a month ago in Firefox Developer Edtion after an automatic update (to either v82 or 83, im not sure).

This is what used to be the case, prior to the update: In the developer tools, in the inspector tab. There's an overview of the HTML-tree, and when you hover over an html-element in the tree, the correspondent element in de browser window is highlighted, and when you move your mouse the item will no longer be highlighted, since you're no longer hovering over it in the HTML tree. This is how it has always been.

The situation as it has been for 2 to 4 weeks: After selecting a couple of items in de HTML tree, and maybe editing some CSS, so just after normal use, The selected element will stay highlighted, even though I'm no longer hovering over it in the Inspector window. I added a screenshot to show what I mean. This bug is annoying because when editing CSS, I want to be able to clearly see the changes I mean, but now theyre obstructed by the highlight. Toggling developer tools by pressing F12 twice fixes this obviously, but only for a couple of minutes, and sometimes the problem return immidiatly.

This problem first emerged in Firefox Developer Edition about a month ago after an update. It really messes with my workflow, and I couldnt find a solution. Tee problem emerged on multiple websites (not just the ones a was developing, as you can see in my screenshot it also happens on the mozzila website) and the problem was the same accros multiple computers (all modern windows 10 machinary, owned by me or my collegues). So I stopped using Developer Edition, and switched to using 'regular' Firefox for developing, as regular Firefox did not exibit this bug. But since last week, after regular Firefox also got an update, the bug appears in regular Firefox aswell.

So here I am, an avid Firefox Developer Edition user, desperate for a solution. Ofcourse I already tried everything from reïnstalling, refreshing firefox, everything.

Thanks

Asked by diede 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • Solved

Blank Unclickable Area at the Top of the Screen - Firefox Windows 10

The top of the Firefox screen disappears including the Menu, URL and the Bookmark bars, and is covered by a white un-clickable area. If Outlook is the window below Firef… (read more)

The top of the Firefox screen disappears including the Menu, URL and the Bookmark bars, and is covered by a white un-clickable area. If Outlook is the window below Firefox and the location where the close "X" in Firefox is clicked, Outlook will close.

The solution discovered is to reboot Windows. I have also tried uninstalling and reinstalling Firefox with a new downloaded version, and running sfc /scannow, but these were not successful. A few times, the same problem was seen in Chrome and it may be a Windows issue and not a Firefox bug. The problem is typically seen once or twice a day. It is not a problem that turning off full-screen will solve.

One post with this problem was found on a search from 2017 but the thread was closed.

Any suggestions for a permanent fix would be most welcome.

Asked by mrorecklin 1 day ago

Answered by mrorecklin 1 day ago

  • Solved

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is I don't have another copy open.

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is… (read more)

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is I don't have another copy running.

Asked by krich377 2 months ago

Answered by jscher2000 2 months ago

  • Solved

firefox lagging due to high cpu usage

Hi all, I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for… (read more)

Hi all,

I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for a few seconds. During this time firefox causes the CPU to spike to 100% usage.

I've been using firefox for years on this computer with no issues. Hardware is pretty good (i7 5820k, 64GB of ram and an SSD).

So far I have tried:

  • Running in safe mode
  • Using a different profile
  • Downgrading to an older firefox
  • Changing allowed CPU cores from 8, to 4
  • Updated graphic card drivers to latest version

None of these work, and I'm getting a bit tired of the constant slow downs. Chrome works flawlessly, as does all my other software...

Any ideas?

Thanks!

Asked by agouranga 3 months ago

Answered by agouranga 2 months ago

  • Solved

page crash

Hi, web pages often crash with the page below. This is happening since less than a month ago. Before, the same pages (i.e. ebay.com login page) didn't. Any idea? Thanks … (read more)

Hi, web pages often crash with the page below. This is happening since less than a month ago. Before, the same pages (i.e. ebay.com login page) didn't. Any idea? Thanks

Asked by renato.comes 2 days ago

Answered by FredMcD 2 days ago

  • Solved

Tried all troubleshooting, Firefox still doesn't load pages

***************************** The problem When I start firefox I see a blank page (this was not my starting page before the problem occured)(Image linked). The overall gr… (read more)

***************************** The problem When I start firefox I see a blank page (this was not my starting page before the problem occured)(Image linked).

The overall graphical window is not frozen but I can't open any webpage nor any local file. The option pages don't work either nor any of the about:XXX pages.

*************************** What I tired I cleared my cookie/cache. I tried firefox's safe mode. I refreshed firefox. I deleted my profile and created a new profile. I desactivated all my security software. I ran firefox with root privilege. Updated windows. None of that did solved the problem.

This problem persisted after I haved uninstalled Firefox, deleted my profile, deleted all mozilla directories in ProgramData, AppData, Program, cleaned up my disk with window's 10 utilitary and reinstalled firefox (I also tried a simple install unistall so I don't think I broke firefox by deleting files). When reinstalling firefox I tried both a 64 and a 32 bits install with current and older version none worked.

I scanned my PC for malwares, nothing found. I checked my memory as suggested in a troobleshooting page, (no problem found).

Firefox DOES WORKS in window's safe mode.

************************************ Observations I noticed via my firewall that firefox don't even send any package to the internet if I try to acess a website. Firefox does however acces 127.0.0.1 (at least it asks for permission). Firefox doesn't close if I use top right red cross, it does close if, in task bar I right click/close all windows or if I exit within the "three horizontal bar menu" I precise that my connection is ok and that MS Edge is working fine.

I repeat, Firefox works in window's safe mode.

I would really appreciate your help as I can't find any other thing to try.

Asked by a.ranaud00 6 days ago

Answered by a.ranaud00 3 days ago

  • Solved

Problem - the "sub-window" prompts in FireFox Browser

Hello, The problem that occurs to me can be seen at the picture in the attachment. I have cleaned cash and cookies, but it did not solve the problem. Any idea how to sol… (read more)

Hello,

The problem that occurs to me can be seen at the picture in the attachment. I have cleaned cash and cookies, but it did not solve the problem. Any idea how to solve this??

Asked by mica_lekic 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Picture drag and drop no longer works

Firefox version - 82.0.03 64bits I applied the -no-deelevate fix when I last upgraded and that worked ok Yesterday I ran Windows update - always a bad idea I know - and … (read more)

Firefox version - 82.0.03 64bits

I applied the -no-deelevate fix when I last upgraded and that worked ok Yesterday I ran Windows update - always a bad idea I know - and fixed the problems that caused, but now Firefox will no longer allow picture drag and drop. This IS a firefox issue because Chrome still works ok without any elevation command.

I have also done this: browser.launcherProcess - turn off, then turn back on

Any ideas please ?

Asked by tony165 3 days ago

Answered by tony165 3 days ago

  • Solved

Syntax error

I am writing to the English-language forum because the forum does not exist in my language. Some time ago, the browser started to slow down and took a long time to open. … (read more)

I am writing to the English-language forum because the forum does not exist in my language. Some time ago, the browser started to slow down and took a long time to open. Last night I closed it through the task manager and after restarting the browser gave an error: XML parsing error: root element not found Address: chrome: //browser/content/browser.xhtml Line 1, character 1

(Ошибка синтаксического анализа XML: корневой элемент не найден Адрес: chrome://browser/content/browser.xhtml Строка 1, символ 1) In my language

How to solve a problem? I don't want to lose bookmarks and other data, so creating a new profile is not a solution for me.

Asked by alexandernikitin08 3 days ago

Answered by FredMcD 3 days ago

  • Solved

Amazon

Won't load Amazon. Only on Firefox. Not my other browswers. The page isn’t redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for thi… (read more)

Won't load Amazon. Only on Firefox. Not my other browswers. The page isn’t redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This is the error I get.

Asked by Gary 4 days ago

Answered by Scribe 4 days ago

  • Solved

On localhost fetch headers.get comes up null for everything

I've been having this issue ever since the latest release of firefox. Essentially it will be fine for a while and then all of a sudden firefox is unable to retrieve any h… (read more)

I've been having this issue ever since the latest release of firefox.

Essentially it will be fine for a while and then all of a sudden firefox is unable to retrieve any headers from the fetch response. If I refresh firefox this fixes the issue, but only for a small amount of time. The same bug doesn't happen on chrome and I haven't had it happen to me yet on firefox developer edition. It happens if I use this browser on private browsing with no plugins as well.

Note that we do use a fetch wrapper but it essentially returns the entire response object in the screenshots below.

Also note that it doesn't seem to happen anywhere but localhost. Is there anything I can do here?

Asked by tbednarczyk 3 days ago

Answered by tbednarczyk 3 days ago

  • Solved

update 83 quit bug on Ubuntu and Win 10

Noticed on the latest release of Firefox after I press quit(I have multiple windows) the process will not fully close; I've confirmed this on both Windows and Ubuntu vers… (read more)

Noticed on the latest release of Firefox after I press quit(I have multiple windows) the process will not fully close; I've confirmed this on both Windows and Ubuntu versions. It seems to happen when I have videos playing while closing as they will continue to play in the background.

Only way to fully close the app is to stop the running background process; the videos cannot be stopped as they are CCTV streams.

I'm not familiar with logging with FF if someone can advise on which ones would be of interest I can provide them.

Asked by sandysareon 1 week ago

Answered by sandysareon 4 days ago

  • Solved

Firefox problem with Yahoo

When I go to the Yahoo main page, using Google and selecting Yahoo News - Current News it shows content but when you try to action anything it doesn't do anything and the… (read more)

When I go to the Yahoo main page, using Google and selecting Yahoo News - Current News it shows content but when you try to action anything it doesn't do anything and then shows an error. (see attached screenshots).

I have carried out all the recommended procedures including cookies, cache, etc and restarted Firefox with all Add-ons disabled and it still does not help with this problem.

I have used Yahoo for years and never had this problem and I have tried using Edge and Chrome and everything works as it should so it is definitely a Firefox issue.

So any suggestions on how to fix this would be appreciated.

Thanks.

Asked by Hawkeye 2 weeks ago

Answered by Hawkeye 4 days ago

  • Solved

PR_END_OF_FILE_ERROR

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load f… (read more)

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load fine, the next I get the error message, the next day it'll load fine again. And the problem seems to be getting worse... It's driving me mad! Please help!

Asked by simhort 5 days ago

Answered by FredMcD 5 days ago

  • Solved

YouTube Not Working Correctly

I started having problems with YouTube recently and I think it is a Firefox issue. I am running version 82.0.3 (64-bit) and when I log into YouTube, the Home page is not … (read more)

I started having problems with YouTube recently and I think it is a Firefox issue.

I am running version 82.0.3 (64-bit) and when I log into YouTube, the Home page is not displaying all the content.

I have attached severl screenshots and you can see the problem as follows:

Image Sign In 1 shows the YouTube home page before signing in. Image Sign In 2 shows the YouTube home page after I have signed in using my Google account and you can see at the top right of the screen that my Google Account avatar (Darth) is showing. However, a lot of the content, e.g. Watch Later, Classics and My Subscriptions which are user related are all missing and if you compare this image to Image Sign In Chrome you can see that Chrome is showing everything and works correctly.

I tried this on Edge as well and it works all okay, the same as Chrome, so that is why I think there is an issue with Firefox.

Also, on the left side in the middle in Image Sign In 1 and Image Sign In 2 you can see a blue Sign In box with the words "Sign in to like videos, comment and subscribe." If you select this option you get an error which is in Image YouTube Sign In Error so I don't know if this is related to my problem but I thought it may help highlight what the problem is.

Any confirmation that it's a Firefox issue or any solutions to what is causing it would be appreciated.

Thanks.

Asked by Hawkeye 3 weeks ago

Answered by Hawkeye 5 days ago

  • Solved

Firefox not loading some content

I've recently noticed an issue with Firefox not loading some content for me. On one page it failed to load embedded videos, and when I contacted the site to alert them to… (read more)

I've recently noticed an issue with Firefox not loading some content for me. On one page it failed to load embedded videos, and when I contacted the site to alert them to the problem they troubleshooted and the issue seemed to be with my browser. A second time, when trying to use Instagram scheduler Planoly, I discovered that none of the images of my feed would display in the program, and again when I contacted support they could find no issue at their end.

I have followed advice and: - cleared my cache and cookies - disabled extensions one by one - scanned my machine for malware.

Any advice would be much appreciated.

Asked by Linconclusive 6 days ago

Answered by cor-el 6 days ago