Visualizzazione richieste con etichetta: Mostra tutte le domande
  • Archiviato

Firefox crashes

after the recent 55.0.3 Firefox update my browser kept crashing. I've tried restoring default, the crashing continued. I then tried running in safe mode. the browser sti… (ulteriori informazioni)

after the recent 55.0.3 Firefox update my browser kept crashing.

I've tried restoring default, the crashing continued. I then tried running in safe mode. the browser still crashes.

below is the report ID from "about:crashes"

report ID: 5bb6f547-ce72-46d4-817c-36afc6f53830 report ID: 0d79ca75-3741-4022-9e4c-7570c5b5b0c7

Asked by suzanne_yiu 2 anni fa

Last reply by cor-el 2 anni fa

  • Archiviato

How often should a cloned Firefox profile in a company environment be refreshed?

I'm not sure why, but several users in my company had Firefox blow up first thing in the morning. I suspect an issue with the Firefox App Data profile, but it is uncertai… (ulteriori informazioni)

I'm not sure why, but several users in my company had Firefox blow up first thing in the morning. I suspect an issue with the Firefox App Data profile, but it is uncertain if anything was wrong with the profile itself, something that saved in the profile after the fact, or something in tandem caused Firefox to crash.

We operate only in a Windows environment. Our version we current deploy via GPO is 40.0. We only update Firefox if our software development team recommends an upgrade to address compatibility issues with our internal websites, and we have used this version since October 2015. We duplicate the App Data profile into the hidden Default User directory so the profile clone is mapped to anyone logging into the computer for the first time. We've essentially been using the same profile since version 28.0, and only making minor updates in the configuration settings without any refreshing form Firefox.

When the crashing began, our users either stated Firefox would either continuously load or have the plugin container report a problem and crash. Restarting computers, testing Firefox in Safe Mode, choosing the Firefox Refresh option, and clearing Internet cache didn't help, but testing Firefox as an admin account worked without any issues. I did notice most users showed an available update for software, such as Adobe Reader or Java, but there were a few that didn't have anything pending. If I uninstalled the pending software for those that had it, Firefox would work until I reinstalled the same software. Reinstalling Firefox didn't work either. If I either have Firefox rebuild the profile or I revert to our default clone profile, the issue goes away.

Everything had been working just fine for users last week, and we did not push any software or updates to computers over the weekend. My guess: something had been cached in the profile folder that expired after 'x' amount of time and caused problems across the board. Am I on the right track? Is there something else we should be or not be doing in this scenario to avoid this sort of problem? This is the first major issue where I had to access each computer and resolve the issue on a per user basis.

I can provide any other information that might be helpful. I have backups of the problematic profiles if reviewing those would be helpful, but my attempts to recreate the scenario with those same profiles have so far been uneventful. Also any other advice for managing and deploying Firefox in a corporate environment would be helpful. Our setup had been working great up until today. Thanks in advance for your help.

Asked by jeff225 4 anni fa

Last reply by jeff225 3 anni fa

  • Archiviato

When Safe Mode gets the job done but disabling all extensions does not

Hey! Weird problem: I could not login via google, facebook or similar accounts on websites that support it. So I tried disabling all extensions and restarted FF without a… (ulteriori informazioni)

Hey! Weird problem:

I could not login via google, facebook or similar accounts on websites that support it. So I tried disabling all extensions and restarted FF without any luck. I then tried Safe Mode and it gets the job done but when I reset/refresh FF and get the extensions I wanted back it does not work again even if they are all disabled!

any insight on that? is there like a hidden extension that blocks it? I'm on the latest FF for Mac (el cap)! thanks, your input would be highly appreciated!

Asked by hexeric 4 anni fa

Last reply by CiaoBella1 3 anni fa

  • Archiviato

Update 55.0 corrupted FF, erased all 1800 bookmarks, negated ability to save passwords, & corrupted ability to navigate any website-WHAT TO DO?

Computer: Dell XPS420 Intel Core Duo 32 bit, Window 7 Sp1 -- Update 55.0 corrupted not only FF, erasing all 1800 bookmarks, but negated ability to save passwords. Also, t… (ulteriori informazioni)

Computer: Dell XPS420 Intel Core Duo 32 bit, Window 7 Sp1 -- Update 55.0 corrupted not only FF, erasing all 1800 bookmarks, but negated ability to save passwords. Also, the update corrupted any ability to navigate any website. FF, when loading 55.0 took near 20 minutes to finally come on line. After about an hour of frustration I restored my system using a recent restore point. This brought up a BLANK 54.0.1 version of FF. I manage to search out "old" FF data to recover most of the Bookmarks, but the "Remember logins for sites" check box cannot be activated. I am at a loss as to any further troubleshooting. HELP!

Asked by Slyseq 2 anni fa

Last reply by mzulich 2 anni fa

  • Archiviato

Web site not viewable

I noticed a simple non encrypted web site is not viewable. "http://www.flightofthephantom.com/what-is-an-imu" I tested using Safari and I was able to view the site on my … (ulteriori informazioni)

I noticed a simple non encrypted web site is not viewable. "http://www.flightofthephantom.com/what-is-an-imu" I tested using Safari and I was able to view the site on my Mac OS.

I also performed a "refresh Firefox" option in firefox and disabled my add-on but it still doesn't view the site just a black screen appears. Any ideas?

Asked by Mace2 2 anni fa

Last reply by cor-el 2 anni fa

  • Archiviato

signon.useDOMFormHasPassword no longer working with FF 30

Seems that the "signon.useDOMFormHasPassword" workaround (latest working version is FF 29.0.1) to automatically populate username/password fields protected by "autocomple… (ulteriori informazioni)

Seems that the "signon.useDOMFormHasPassword" workaround (latest working version is FF 29.0.1) to automatically populate username/password fields protected by "autocomplete=off" no longer works with FF 30. Now with FF 30 I always have to double click each of those "protected" username input field to select the only one entry to automatically populate the corresponding password input field. This is pretty annoying as there is only ONE username to select (which should be auto filled). Why did you disable the above workaround? Is there an other way to re-enable username/password autofill for autocomplete=off protected input fields?

I already tried the following parameters, but nothing changed:

signon.autofillForms;true signon.overrideAutocomplete;true

Asked by Thubb 5 anni fa

Last reply by Thubb 5 anni fa

  • Archiviato

firefox will not start.

I was using Firefox as usual, on my usual websites, when AVG stopped an intrusion. The intrusion was a search service toolbar. Allegedly AVG blocked the intrusion, delete… (ulteriori informazioni)

I was using Firefox as usual, on my usual websites, when AVG stopped an intrusion. The intrusion was a search service toolbar. Allegedly AVG blocked the intrusion, deleted 2 infected files and quarantined a third. Afterward Firefox would not start.

The websit4es I had open in the tabs were sites I work with every day and I was not downloading anything and did not have any Email accounts open.

I uninstalled, then reinstalled, Firefox, but it would not start. I then did a clean install and it still would not start. These all included a restart in the process.

However, using a web link from another program did start Firefox. It just will not start any other way. While it was running, it worked fine and there were no unknown addons or etc.

Asked by singeldad 5 anni fa

Last reply by singeldad 5 anni fa

  • Archiviato

How do I get Firefox to respond to clicks while transferring data from a website?

When "Transferring data from ... " shows in lower left corner small gray box, or "Connecting" shows in tab header, I get no response or slow response to clicks and keystr… (ulteriori informazioni)

When "Transferring data from ... " shows in lower left corner small gray box, or "Connecting" shows in tab header, I get no response or slow response to clicks and keystrokes. How do I regain control without stopping the data transfer?

Asked by Ed.Ferris 3 anni fa

Last reply by FredMcD 3 anni fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

Font appears messed up only on Mozilla, only on one PC

Hello! So, I was working on a new blog on which I'm using the Rubik font from Google fonts. Everything was fine for several days, but today, after working for some time o… (ulteriori informazioni)

Hello!

So, I was working on a new blog on which I'm using the Rubik font from Google fonts.

Everything was fine for several days, but today, after working for some time on it, the font just got messed up randomly (see attached image).

I added the font on a different, testing site and it shows messed up there as well, so it's not something website related.

Now, the shocking part is that it gets messed up only on Mozilla and only on the Mozilla browser that's on my Desktop PC.

I asked a friend to check it out and I also checked it out on my laptop, and the font is fine on other Mozilla browsers, as well as other browsers.

Other fonts from other websites are fine as well.

What troubleshooting I performed:

- Checked the font with Inspect Element, as it's shown here: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Page_Inspector/How_to/Edit_fonts and the font is set up correctly;

- Deleted the whole history since the beginning of time (cookies, cache, everything);

- Closed and opened Firefox again;

- Opened Mozilla in Safe Mode (hardware acceleration is disabled by default in safe mode);

- Restarted my PC;

- Uninstalled Mozilla as it shows here - https://support.mozilla.org/en-US/kb/uninstall-firefox-from-your-computer. Deleted the profile folder and everything.

- Installed a fresh copy again with no add-ons, no nothing.

Nothing worked. That font is still messed up on Mozilla, on this PC.

It doesn't make any sense, especially since it went nuts randomly without a particular reason.

Does anyone have an idea of what could be the problem and how to fix it?

Any help would be appreciated!

Thanks!

Asked by Radu_B 1 anno fa

Answered by jscher2000 1 anno fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

I can't access a (poor) site, Ff states: Warning: Unresponsive script and so on... I guess I have to overstep Adobe Flash Player. Can you help?

Hello Techies, First meet my system... Linux 32bits (Lubuntu), provided with: Lightspark, an SWF player, and all what Linux comes with. Firefox ESR 52.4.0 (very old machi… (ulteriori informazioni)

Hello Techies, First meet my system... Linux 32bits (Lubuntu), provided with: Lightspark, an SWF player, and all what Linux comes with.

Firefox ESR 52.4.0 (very old machine, its CPU doesn't have the SSE2 extension) provided with: HTTPS Everywhere, Ubuntu Modifications, YesScript OpenH264 Video Codec, Shockwave Flash, Widevine content Decryption module

I try to connect to a site, a radio station one, and Ff tells me a web page is slowing down the load process. Wait? Stop? Waiting is useless because the page never loads. Stopping leads to the site (simple http, without "s") but many parts of it do not respond. In other parts of the site Adobe Flash Player is mandatory to access the content. As you can imagine my system is not provided with Adobe and I guess this is why Ff warns me and can't access the site. I'm not installing Adobe, I don't even know if it is possible, and safe! How can I fix this? To me I should overstep Adobe, installing to the system something similar that the site can "like". Any suggestion? If you need it I can give the exact URL of the site. Many thanks for your educated answer!

Asked by Alberto67 2 anni fa

Answered by James 2 anni fa

  • Archiviato

Secure Connection Failed + SEC_ERROR_REUSED_ISSUER_AND_SERIAL when accessing google

It's been a while now since I randomly started getting the above problem. I've tried the solutions described here: https://cheapsslsecurity.com/blog/troubleshoot-secure-c… (ulteriori informazioni)

It's been a while now since I randomly started getting the above problem. I've tried the solutions described here: https://cheapsslsecurity.com/blog/troubleshoot-secure-connection-failed-error-firefox/ I've stopped the Kaspersky Internet Security, I've installed and re-installed Firefox, I've tried editing/deleting the damn security ceritficates, mothing worked. And nothing of Firefox's help pages... helped either.

I'm using the latest Firefox, latest KIS version, all the drivers are up-to-date, system (Win 7 64-bit) runs perfectly with no error whatsoever, same for the Inetrnet connection. At this point I'm just about ready to flush Firefox down the drain because of this frustrating problem. It will probably go away after restarting the system, but I don't want to do this at Firefox's notice whenever it feels like it. I just want it to go away period.

Since it looks like it's impossible to attach a simple .jpeg to this message (file keeps loading forever), here's the full text of the error: "Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.google.com. You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information: Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number. Error code: SEC_ERROR_REUSED_ISSUER_AND_SERIAL The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem."

Side note: very funny having to confirm this question by checking my gmail address... which I can't access because of the reasons stated above.

Asked by Rork 2 anni fa

Last reply by FredMcD 2 anni fa

  • Archiviato

Firefox crashes whenever I open a session restore. How do i fix this?

So, I am a tab hoarder I will admit that upfront. I have lots of tabs saved. Restore sessions within restore sessions... quite a few of them. But today I tried going thro… (ulteriori informazioni)

So, I am a tab hoarder I will admit that upfront. I have lots of tabs saved. Restore sessions within restore sessions... quite a few of them. But today I tried going through my restore sessions and my browser crashed. I attempted a million things to fix it, but whenever i try and open the restore session it crashes firefox. I even tried taking the profile and moving it to a different computer to see if it would make a difference, but it didnt. Can you help me fix this please?

Asked by kikimaou 6 anni fa

Last reply by kikimaou 6 anni fa

  • Archiviato

Adobe Flash Player Making Firefox Crash/Hang

So, I've been having this issue for sometime now. I went through all the help pages, read through all the different ones on Mozilla support and Adobe's official forums, a… (ulteriori informazioni)

So, I've been having this issue for sometime now. I went through all the help pages, read through all the different ones on Mozilla support and Adobe's official forums, and I haven't been able to stop it from crashing.

It started around a month ago, and I've just been trying to deal with it, but it has gotten to a ridiculous level of hanging. It almost never crashes, but it hangs indefinitely making me have to end it in the process area of the Windows Task Manager. It hangs when I open a new tab, when I'm mid-video, when I just leave it for too long, and randomly whenever it feels like it. And each time it looks different.

I also have some of my most recent crashes here if they are helpful:

bp-c108d7aa-e837-44f0-a5a6-b5cf52150224 2/23/2015

0508ff2b-b5b0-4c70-b73b-934819e6e224 2/23/2015

c90683a9-2287-4a19-a619-e1efdef4c747 2/22/2015

b0fb5635-f384-4997-956c-94e1856fa53e 2/21/2015

dacfbdc8-1265-43cd-930e-8c6097c191cd 2/19/2015

EDIT: Here are the 5 newest ones since he said 7-10 this will make a total of 10 now.

d6d9738e-2bc0-44d1-8ada-23e8b622961f 2/25/2015

ce931c1e-6fd1-4967-9db2-086a44616c20 2/25/2015

d40a05b6-1639-42ca-9cb0-c883d649f1a8 2/24/2015

1c8fd87a-89c4-414f-b828-f9f346e36a45 2/24/2015

bp-d3ce79cb-c45e-44ca-8d7e-0f96c2150224 2/23/2015

Asked by Chazzen 5 anni fa

Last reply by jscher2000 4 anni fa

  • Archiviato

No close/maximize/minimize buttons after exiting fullscreen mode

Hello, I am running the newest update for firefox (Version 38.0.1) on Mac OS Version 10.6.8. When I open a new window in firefox, the close, maximize, and minimize button… (ulteriori informazioni)

Hello,

I am running the newest update for firefox (Version 38.0.1) on Mac OS Version 10.6.8. When I open a new window in firefox, the close, maximize, and minimize buttons are located in the top left corner, as usual. However, if I enter fullscreen mode on a video, and then exit, the buttons are not there. They are not simply invisible - clicking in their usual location has no effect.

Thanks, ReOsIr

Asked by ReOsIr10 5 anni fa

Last reply by FredMcD 4 anni fa

  • Archiviato

Firefox exhibiting extreme slow-down and sluginess

Hi. Been having an issue with Firefox this last week (though it's happened before, just not to this extent) in that's it's being incredibly slow and moves at the pace of … (ulteriori informazioni)

Hi. Been having an issue with Firefox this last week (though it's happened before, just not to this extent) in that's it's being incredibly slow and moves at the pace of a snail. To give some examples, when I try type (like right now) there's a delay for the words to show up instead of popping up as I type. Another is the browser seems to freeze up for a couple seconds when I try and scroll up or down, before doing at an quick and uneven pace.

I'm uninstalled and reinstalled Firefox (reinserting my profile after doing so), disable all themes, plugins and add-ons, restarted Firefox in safe mode, and none of these have made a positive difference (in some cases it actually made it worse).

Any way of fixing this? I've been using Firefox for years now and I don't relish the idea of having to transition to another browser if hte problem could just be solved on its own.

Asked by Filler 3 anni fa

Last reply by jscher2000 3 anni fa

  • Archiviato

when I type to reply to email in my Gmail account the format of the text disappears

In the last month( i think after updating to frfx 58) when I type to reply to email in my Gmail account in my browser ( firefox 58.0.2) I get to see the standard formatti… (ulteriori informazioni)

In the last month( i think after updating to frfx 58) when I type to reply to email in my Gmail account in my browser ( firefox 58.0.2) I get to see the standard formatting of the text (blue, comic sans etc) but when I actually send it, the sent email has the format disappeared and is standard format instead (in black plain font for example). This also happens in my other Gmail accounts too. I tried in MS IntExplorer and there is not a problem (meaning it is NOT my GMAIL's account settings)

Any suggestion/help?

Asked by akmsupport 2 anni fa

Last reply by guigs 2 anni fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

TLS handshake for minutes, then fail. Computer restart always fixes

This started when I installed V68 on my Mac (I'm on 68.0.2 now, Mac is 10.12.6). About half the time when I start my computer in the morning, when I try to browse *any* … (ulteriori informazioni)

This started when I installed V68 on my Mac (I'm on 68.0.2 now, Mac is 10.12.6). About half the time when I start my computer in the morning, when I try to browse *any* site (http or https), I get the TLS handshake attempt that lasts for several minutes, then connection fails.

BUT, *unlike other posts with this problem*, if I restart my computer (restarting FF does not fix it), all is well. A detail (not sure if relevant): the pages my (Comcast) server has local copies of, that is, my home page and a couple of very frequently accessed pages, I can access, but any other site, regardless of http or https, results in the TLS handshake "freeze 'n fail."

  • Edit: I just lost then, 10 mins later, regained my Comcast (internet, mail, cable). I did not re-start computer or FF, but when signal returned, I got the dreaded TLS Handshake Freeze 'N Fail. Again, computer restart let me come here to report.

Asked by ChrisG 8 mesi fa

Answered by ChrisG 5 mesi fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

Firefox 27.0 fails to open print dialog

I have firefox set to automatically update. All of a sudden, perhaps after the most recent update, I cannot print anything. If I try to print, I just get an windows error… (ulteriori informazioni)

I have firefox set to automatically update. All of a sudden, perhaps after the most recent update, I cannot print anything. If I try to print, I just get an windows error sound and nothing more. I do not get the print dialog. I have tried to reset the printer configuration, and I have tried reinstalling Firefox all together. Neither sovled the problem. Please advice.

Thank you.

Asked by X.o.t. 6 anni fa

Answered by philipp 6 anni fa