Visualizzazione richieste con etichetta: Mostra tutte le domande

Log In Button Doesn't Work on Websites

Hi everyone, I have been having some problems with the log in button on several websites, with some websites not loading after I click 'log in'. I tried disabling add-ons… (ulteriori informazioni)

Hi everyone,

I have been having some problems with the log in button on several websites, with some websites not loading after I click 'log in'. I tried disabling add-ons on Firefox and going into 'Safe Mode', but it doesn't seem to work. Can you help me please?

Thank you.

Asked by brenden.hiskins 6 giorni fa

Last reply by brenden.hiskins 6 giorni fa

Plugincontainer high cpu causing Prime video stutter

Plugincontainer high CPU causing Prime video stutter. I only get this with Amazon Prime, Hulu and Netflix are fine. This problem has just recently started. Plugincontaine… (ulteriori informazioni)

Plugincontainer high CPU causing Prime video stutter. I only get this with Amazon Prime, Hulu and Netflix are fine. This problem has just recently started. Plugincontainer in Hulu or Netflix hovers around 10% but in Amazon Prime it will shoot up to 60% causing the video to stutter. I have process explorer to monitor CPU.

My plugins are: OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. Version 1.8.1.1 Last Updated October 29, 2019

Shockwave Flash Shockwave Flash 32.0 r0 Version 32.0.0.387 Last Updated July 2, 2020

Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. Version 4.10.1582.2 Last Updated February 18, 2020

Firefox says they are up to date.

Asked by sotackd 6 giorni fa

MY BROWSER DOWNLOADS VIDEOS NOW INSTEAD OF PLAYING

i was using it just fine before to access MOV files on the website that i wish to access on, but now it just suddenly starts asking me to download!!! I tried reinstalling… (ulteriori informazioni)

i was using it just fine before to access MOV files on the website that i wish to access on, but now it just suddenly starts asking me to download!!! I tried reinstalling and the same thing happend. I cheecked the in about:config for media.play stand alone is true and it still did not work. i tried turning it to false and true again did not work. i tried disabling hardware accelleration and it still did not work please help. i must access these files as they are large and plentiful and downloadin ghtem is extremely inefficient

Asked by babocoolnum.1 6 giorni fa

Last reply by babocoolnum.1 5 giorni fa

Youtube.com 8k Video Problem

I'm unable to watch 8k Videos On Youtube ,I can Just See Some Frames In Video. But I'm Able To Watch 8k Videos on Chrome & Edge There Is Problem With Firefox Only... … (ulteriori informazioni)

I'm unable to watch 8k Videos On Youtube ,I can Just See Some Frames In Video. But I'm Able To Watch 8k Videos on Chrome & Edge There Is Problem With Firefox Only...

Asked by pranavnage0 5 giorni fa

Compiling FF78: "Could not find artifacts for ... "win32-minidump-stackwalk""

So I'm trying to compile the newest FF78 (W7x64). hg pull && hg update Now as usual, "mach" annoyingly complains about some compiler being outdated, so as ev… (ulteriori informazioni)

So I'm trying to compile the newest FF78 (W7x64).

   hg pull && hg update


Now as usual, "mach" annoyingly complains about some compiler being outdated, so as every month I have to

   mach bootstrap


I select 2 (normal FF), it downloads "node.tar.bz2", then "fix-stacks.tar.bz2" and then crashes with "Could not find artifacts for a toolchain build named `win32-minidump-stackwalk`".

So what exactly does it want me to do and why does this happen?

"mach clobber python" does not work.


Thank you


Full log:

    0:05.83 Setting up artifact node.tar.bz2
    0:05.84 Using artifact from local cache: ...\mozbuild\toolchains\97a30da439a065e2-node.tar.bz2
    0:05.93 rm tree: ...\mozbuild\node
    0:09.68 untarring "...\mozbuild\node.tar.bz2"
    0:05.72 Setting up artifact fix-stacks.tar.bz2
    0:05.73 Using artifact from local cache: ...\mozbuild\toolchains\7857866b42f45825-fix-stacks.tar.bz2
    0:05.79 rm tree: ...\mozbuild\fix-stacks
    0:05.79 untarring "...\mozbuild\fix-stacks.tar.bz2"
    0:05.53 Could not find artifacts for a toolchain build named `win32-minidump-stackwalk`. Local commits, dirty/stale files, and other changes in your checkout may cause this error. Make sure you are on a fresh, current checkout of mozilla-central. If you are already, you may be able to avoid this error by running `mach clobber python`. Beware that commands like `mach bootstrap` and `mach artifact` are unlikely to work on any versions of the code besides recent revisions of mozilla-central.
   Error running mach:
       ['bootstrap']
   The error occurred in code that was called by the mach command. This is either
   a bug in the called code itself or in the way that mach is calling it.
   You can invoke |./mach busted| to check if this issue is already on file. If it
   isn't, please use |./mach busted file| to report it. If |./mach busted| is
   misbehaving, you can also inspect the dependencies of bug 1543241.
   If filing a bug, please include the full output of mach, including this error
   message.
   The details of the failure are as follows:
   subprocess.CalledProcessError: Command '['...\\mozilla-build\\python3\\python3.exe', '...\\mozilla-source\\mozilla-relea
   se\\mach', 'artifact', 'toolchain', '--from-build', 'win32-minidump-stackwalk']' returned non-zero exit status 1.
     File "...\mozilla-release\python/mozboot/mozboot/mach_commands.py", line 44, in bootstrap
       bootstrapper.bootstrap()
     File "...\mozilla-release\python/mozboot\mozboot\bootstrap.py", line 544, in bootstrap
       checkout_root)
     File "...\mozilla-release\python/mozboot\mozboot\bootstrap.py", line 400, in maybe_install_private_packages_or_exit
       self.instance.ensure_minidump_stackwalk_packages(state_dir, checkout_root)
     File "...\mozilla-release\python/mozboot\mozboot\mozillabuild.py", line 156, in ensure_minidump_stackwalk_packages
       minidump_stackwalk.WINDOWS_MINIDUMP_STACKWALK)
     File "...\mozilla-release\python/mozboot\mozboot\base.py", line 358, in install_toolchain_artifact
       subprocess.check_call(cmd, cwd=state_dir)
     File "...\mozilla-build\python3\lib\subprocess.py", line 291, in check_call
       raise CalledProcessError(retcode, cmd)

Asked by sdagfk 6 giorni fa

Last reply by sdagfk 5 giorni fa

FirefoxCP WebExtensions stopping web pages being loaded

Hi all, In the last couple of days, Firefox has stopped loading any web pages on start-up. When I look at the activity manager on my mac, I see a FirefoxCP WebExtensions … (ulteriori informazioni)

Hi all,

In the last couple of days, Firefox has stopped loading any web pages on start-up. When I look at the activity manager on my mac, I see a FirefoxCP WebExtensions task right at the top of the queue using 99 - 100% CPU. When I cancel this task, Firefox immediately starts loading pages as normal. There are also FirefoxCP Web Content and FirefoxCP Privileged Content tasks, but they don't seem to be causing any problems.

I'm running Firefox 78.0.1 on a mid-2012 MacBook Pro with MacOS High Sierra 10.13.6. My only extensions are Adblock Plus, Browsec VPN and Greasemonkey. My Plugins are OpenH264 Video Codec, Shockwave Flash 32.0 r0 and Widevine Content Decryption Module

Any help greatly appreciated.

Asked by mark_woronowicz 5 giorni fa

Scrolling and pages jumps

Firefox Version 78.0.1 Build ID 20200630195452 How do I stop pages from jumping while scrolling? Happens when scrolling on lots of websites: Youtube and yahoo for exam… (ulteriori informazioni)

Firefox Version 78.0.1 Build ID 20200630195452

How do I stop pages from jumping while scrolling? Happens when scrolling on lots of websites: Youtube and yahoo for example.

Any help?

Asked by digitalshooter 5 giorni fa

Last reply by digitalshooter 5 giorni fa

Firefox doesn't load Facebook

Greetings. Yesterday facebook was loading fine, now it doesn't load. The login page appears, i enter my credentials and all i get is the blue top bar and a couple of butt… (ulteriori informazioni)

Greetings. Yesterday facebook was loading fine, now it doesn't load. The login page appears, i enter my credentials and all i get is the blue top bar and a couple of buttons that don't work. It is working fine on microsoft edge and on my laptop also running firefox. I tried running in safe mode and deleting facebook cookies, it didn't help. I used an extension to change my user agent to a mobile one and the mobile facebook page seems to load fine. User agents for other browsers don't load as well. What is going on?

Asked by Mike 5 giorni fa

Last reply by Mike 5 giorni fa

High Memory Usage Windows Audio Device Graph Isolation while using Firefox

Hi, I've encounter this problem. Whenever I play Youtube video using Firefox, my Windows Audio Device Graph Isolation tends to use high memory (sometimes up to 1.5GB). T… (ulteriori informazioni)

Hi,

I've encounter this problem. Whenever I play Youtube video using Firefox, my Windows Audio Device Graph Isolation tends to use high memory (sometimes up to 1.5GB). This issue didn't happen to Chrome, Edge or Media Player. What went wrong? Attached are the screenshots of the memory usage by each of the browsers and media player

Asked by truxpher91 5 giorni fa

Firefox browser extremely slow, but not chrome

I've been using firefox for many years now without any trouble. But just last week, I found it takes a very long time to load even a simple web page. For example, google.… (ulteriori informazioni)

I've been using firefox for many years now without any trouble. But just last week, I found it takes a very long time to load even a simple web page. For example, google.com takes 4-5 minutes to just show the text, and 7-8 minutes to fully load. I also use Chrome and it does not have this problem. I've already tried "refresh firefox", and uninstalled all plugins, and it is still slow. I am using Firefox version 78.0.1 (64-bit) and using Windows 10.

Asked by BluePenguin 5 giorni fa

Last reply by BluePenguin 5 giorni fa

Session restore

Does anybody knows why firefox sometimes restores to a previous session, like the one atleast a couple weeks ago, instead of the one I had when I closed it for the last t… (ulteriori informazioni)

Does anybody knows why firefox sometimes restores to a previous session, like the one atleast a couple weeks ago, instead of the one I had when I closed it for the last time? and if I can do something about it, I tried using the files from sessionstore backup but they just update to the new session

Asked by Dany 00 5 giorni fa

Last reply by Dany 00 4 giorni fa

Unable to print full page in certain websites

I used to take print to study contents offline and I almost always use Mozilla as a browser. Recently I noticed that I was unable to print a full page in a simple website… (ulteriori informazioni)

I used to take print to study contents offline and I almost always use Mozilla as a browser. Recently I noticed that I was unable to print a full page in a simple website. Understandable that firefox team has been busy working upon the print bugs, but the page and the website I am referring to is Purely HTML and CSS; and for some reason firefox cuts out the rest of the pages from print except for the first.(i.e) to say it prints only the top part of the page..

Though I work with Ubuntu I have crosschecked with Win8.1 and TOR version of firefox which had the same shortcoming, with the website I was referring to. However other browsers such as the Safari and Chrome seem to do fine with this regard. Kindly check for yourselves and let me know if I am going wrong somewhere. Also please Avoid recommending any add ons to accomplish the task at hand.

The thing is the website I was referring to is of very simple make and may help the team to shoot the bug if any, with an easier test case such as this.

With love and Thanks

Asked by Rudran 4 giorni fa

html forms not displaying on Firefox on Mac

Forms (such as a newsletter sign up or unsubscribe) do not show up in Firefox on my Mac. These forms show up normally in Safari on Mac. They also show up normally in Edge… (ulteriori informazioni)

Forms (such as a newsletter sign up or unsubscribe) do not show up in Firefox on my Mac.

These forms show up normally in Safari on Mac. They also show up normally in Edge AND Firefox on PC and all other browsers that I know of.

I of course use Firefox on my Mac and would like these forms to show up properly on that browser.

Thanks, Amy

Asked by amysumrall 4 giorni fa

Google doc or sheet lags/pauses perdiocally on firefox

When I m using google doc or sheet to edit a document from google drive, I notice that my cursor will freeze for 5-10 sec from time to time. No issues with chrome on the… (ulteriori informazioni)

When I m using google doc or sheet to edit a document from google drive, I notice that my cursor will freeze for 5-10 sec from time to time. No issues with chrome on the same documents. I never had this problem until the firefox updates in the past few months. I have tried the usual steps such as disabling all plugins, start firefox in safemode but nothing works. The problem is consistent across all documents, even for new documents. Does anyone know of a workaround?

Asked by ron 4 giorni fa

When playing audio or video in a tab, opening a new tab / switching to it causes the audio/video to stutter

When I am playing media in a tab (youtube, spotify, etc.), if I open a new tab + website to browse, the audio/video in the other tab stutters badly. This happens no matte… (ulteriori informazioni)

When I am playing media in a tab (youtube, spotify, etc.), if I open a new tab + website to browse, the audio/video in the other tab stutters badly.

This happens no matter what. With add-ons enabled, with ALL add-ons disabled, AND with firefox in safe-mode.

I have uploaded a video of the problem in action:

https://streamable.com/cgy9h5

Asked by macmilln82 4 giorni fa

Crashing when thunderbolt interface selected for playback

Hi there, Firefox has started crashing anytime I try to playback media with my Focusrite interface selected for playback. This issue has been ongoing for a few months. … (ulteriori informazioni)

Hi there,

Firefox has started crashing anytime I try to playback media with my Focusrite interface selected for playback. This issue has been ongoing for a few months. Any page like youtube, with video or media embedded causes a crash.

For reference, I'm using a Focusrite Red8pre on a Macbook Pro. The error does not occur when using the laptops speakers for playback.

Any help here would be appreciated.

Cheers, -Harry

Asked by dogledastray 4 giorni fa

JIT/GC/Cycle Collection hanging periodically

After my browser being open for a while, usually a few hours, Firefox starts to get some major hanging in some tabs; I can have two windows open, one with a youtube video… (ulteriori informazioni)

After my browser being open for a while, usually a few hours, Firefox starts to get some major hanging in some tabs; I can have two windows open, one with a youtube video playing and another with like reddit or something else, and when browsing reddit, I get major hanging when interacting for around 7 seconds.

I recorded a couple performance profiles to see what's causing it, and it seems to consistently be a very long JIT or GC call, also labelled as "Cycle Collection" in the waterfall view.

I saved the profiles and I can upload them, but I'm not sure if they come with any private info so I'm reticent to add it to this thread.

I've watched the Task Manager (the Firefox one and the Windows one) while this is happening and memory usage in the Windows task manager seems to rise quickly over a few seconds then suddenly drop back down. I'm not sure if that's relevant. In the Firefox Task Manager I didn't see anything particularly salient other than energy usage spiking up just after the hanging is over.

This doesn't only seem to happen on Windows because it also happens on my Linux laptop occasionally as well, in a very similar manner. I didn't collect any evidence on Linux yet.

This has been happening for quite a while now, on multiple versions of Firefox in a row. I'm using 79.0b3 Developer Edition right now on my Windows machine.

Closing and reopening Firefox usually causes things to clear themselves out and I don't get such long hanging for a while.

I would expect JIT and GC to happen in much smaller chunks to avoid hanging, it's strange that it takes that long for one call.

Asked by Francis 4 giorni fa

Importing photos into Google Photo is not working well: load some photos (4/5) and then block them

Some friends have the same concern. Is the problem the same as : https://support.mozilla.org/fr/questions/1280036 Firefox 78.0.1 (64 bits) add-on: uBlock Origin Windows… (ulteriori informazioni)

Some friends have the same concern. Is the problem the same as : https://support.mozilla.org/fr/questions/1280036 Firefox 78.0.1 (64 bits) add-on: uBlock Origin Windows 10 1903 OK with other browsers with the same add-on.

Asked by Cyrano 3 giorni fa