Mozilla Support में खोजें

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mail Gönderilirken İmza Değişiyor...

  • 2 प्रत्युत्तर
  • 1 यह समस्या है
  • 1 view
  • के द्वारा अंतिम प्रतियुतर trkoztrk

more options

Merhabalar,

Gelen maillerimizi yanıtlama yaptığımız zaman kim tarafından mail geldi ise imzasındaki resim farklı ilgisi olmayan bir imza ile karşı tarafa cevap olarak gitmektedir. Bu karşı tarafa giden imzadaki resim bilgisayardaki alakası bir firmanın resmidir. Bilgisayarlarımız da genel olarak ve kapsamlı virüs taraması da yapılmıştır ve herhangi bir olumsuz birşey çıkmamıştır. İşlem ilet denildikten sonra resim değişmiyor değişme olayı gönderildikten sonra giden maillere bakıldığında farklı bir imza gitmiş olarak görülüyor ne oluyorsa gönderilme esnasında olmaktadır.

Merhabalar, Gelen maillerimizi yanıtlama yaptığımız zaman kim tarafından mail geldi ise imzasındaki resim farklı ilgisi olmayan bir imza ile karşı tarafa cevap olarak gitmektedir. Bu karşı tarafa giden imzadaki resim bilgisayardaki alakası bir firmanın resmidir. Bilgisayarlarımız da genel olarak ve kapsamlı virüs taraması da yapılmıştır ve herhangi bir olumsuz birşey çıkmamıştır. İşlem ilet denildikten sonra resim değişmiyor değişme olayı gönderildikten sonra giden maillere bakıldığında farklı bir imza gitmiş olarak görülüyor ne oluyorsa gönderilme esnasında olmaktadır.

All Replies (2)

more options

Merhaba, epostayı html yerine plain text olarak gönderiyor ola bilirsiniz, bu zaman imzanın yazısı değil ama tasarımı değişir. Bir de cevap yazarken gelen epostadaki imzanın resmi tekrar cevap içinde dosya olarak gitmediğinden resim kalkar. İmza yazısının değişmesi eklenti yüzünden de ola bilir, kurulu eklentileri kontrol edin.

more options

eklenti kaldırdığımız halde devam etmektedir, plain text ile gönderme olayını nereden değiştirebiliyoruz?