Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist
  • Réitithe

Blank Unclickable Area at the Top of the Screen - Firefox Windows 10

The top of the Firefox screen disappears including the Menu, URL and the Bookmark bars, and is covered by a white un-clickable area. If Outlook is the window below Firef… (tuilleadh eolais)

The top of the Firefox screen disappears including the Menu, URL and the Bookmark bars, and is covered by a white un-clickable area. If Outlook is the window below Firefox and the location where the close "X" in Firefox is clicked, Outlook will close.

The solution discovered is to reboot Windows. I have also tried uninstalling and reinstalling Firefox with a new downloaded version, and running sfc /scannow, but these were not successful. A few times, the same problem was seen in Chrome and it may be a Windows issue and not a Firefox bug. The problem is typically seen once or twice a day. It is not a problem that turning off full-screen will solve.

One post with this problem was found on a search from 2017 but the thread was closed.

Any suggestions for a permanent fix would be most welcome.

Asked by mrorecklin 23 uair ó shin

Answered by mrorecklin 18 uair ó shin

  • Réitithe

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is I don't have another copy open.

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is… (tuilleadh eolais)

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is I don't have another copy running.

Asked by krich377 2 mhí ó shin

Answered by jscher2000 2 mhí ó shin

  • Réitithe

firefox lagging due to high cpu usage

Hi all, I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for… (tuilleadh eolais)

Hi all,

I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for a few seconds. During this time firefox causes the CPU to spike to 100% usage.

I've been using firefox for years on this computer with no issues. Hardware is pretty good (i7 5820k, 64GB of ram and an SSD).

So far I have tried:

  • Running in safe mode
  • Using a different profile
  • Downgrading to an older firefox
  • Changing allowed CPU cores from 8, to 4
  • Updated graphic card drivers to latest version

None of these work, and I'm getting a bit tired of the constant slow downs. Chrome works flawlessly, as does all my other software...

Any ideas?

Thanks!

Asked by agouranga 3 mhí ó shin

Answered by agouranga 2 mhí ó shin

  • Réitithe

page crash

Hi, web pages often crash with the page below. This is happening since less than a month ago. Before, the same pages (i.e. ebay.com login page) didn't. Any idea? Thanks … (tuilleadh eolais)

Hi, web pages often crash with the page below. This is happening since less than a month ago. Before, the same pages (i.e. ebay.com login page) didn't. Any idea? Thanks

Asked by renato.comes 1 lá ó shin

Answered by FredMcD 1 lá ó shin

  • Réitithe

Tried all troubleshooting, Firefox still doesn't load pages

***************************** The problem When I start firefox I see a blank page (this was not my starting page before the problem occured)(Image linked). The overall gr… (tuilleadh eolais)

***************************** The problem When I start firefox I see a blank page (this was not my starting page before the problem occured)(Image linked).

The overall graphical window is not frozen but I can't open any webpage nor any local file. The option pages don't work either nor any of the about:XXX pages.

*************************** What I tired I cleared my cookie/cache. I tried firefox's safe mode. I refreshed firefox. I deleted my profile and created a new profile. I desactivated all my security software. I ran firefox with root privilege. Updated windows. None of that did solved the problem.

This problem persisted after I haved uninstalled Firefox, deleted my profile, deleted all mozilla directories in ProgramData, AppData, Program, cleaned up my disk with window's 10 utilitary and reinstalled firefox (I also tried a simple install unistall so I don't think I broke firefox by deleting files). When reinstalling firefox I tried both a 64 and a 32 bits install with current and older version none worked.

I scanned my PC for malwares, nothing found. I checked my memory as suggested in a troobleshooting page, (no problem found).

Firefox DOES WORKS in window's safe mode.

************************************ Observations I noticed via my firewall that firefox don't even send any package to the internet if I try to acess a website. Firefox does however acces 127.0.0.1 (at least it asks for permission). Firefox doesn't close if I use top right red cross, it does close if, in task bar I right click/close all windows or if I exit within the "three horizontal bar menu" I precise that my connection is ok and that MS Edge is working fine.

I repeat, Firefox works in window's safe mode.

I would really appreciate your help as I can't find any other thing to try.

Asked by a.ranaud00 5 lá ó shin

Answered by a.ranaud00 2 lá ó shin

  • Réitithe

Problem - the "sub-window" prompts in FireFox Browser

Hello, The problem that occurs to me can be seen at the picture in the attachment. I have cleaned cash and cookies, but it did not solve the problem. Any idea how to sol… (tuilleadh eolais)

Hello,

The problem that occurs to me can be seen at the picture in the attachment. I have cleaned cash and cookies, but it did not solve the problem. Any idea how to solve this??

Asked by mica_lekic 1 seachtain ó shin

Answered by FredMcD 1 seachtain ó shin

  • Réitithe

Picture drag and drop no longer works

Firefox version - 82.0.03 64bits I applied the -no-deelevate fix when I last upgraded and that worked ok Yesterday I ran Windows update - always a bad idea I know - and … (tuilleadh eolais)

Firefox version - 82.0.03 64bits

I applied the -no-deelevate fix when I last upgraded and that worked ok Yesterday I ran Windows update - always a bad idea I know - and fixed the problems that caused, but now Firefox will no longer allow picture drag and drop. This IS a firefox issue because Chrome still works ok without any elevation command.

I have also done this: browser.launcherProcess - turn off, then turn back on

Any ideas please ?

Asked by tony165 2 lá ó shin

Answered by tony165 2 lá ó shin

  • Réitithe

Syntax error

I am writing to the English-language forum because the forum does not exist in my language. Some time ago, the browser started to slow down and took a long time to open. … (tuilleadh eolais)

I am writing to the English-language forum because the forum does not exist in my language. Some time ago, the browser started to slow down and took a long time to open. Last night I closed it through the task manager and after restarting the browser gave an error: XML parsing error: root element not found Address: chrome: //browser/content/browser.xhtml Line 1, character 1

(Ошибка синтаксического анализа XML: корневой элемент не найден Адрес: chrome://browser/content/browser.xhtml Строка 1, символ 1) In my language

How to solve a problem? I don't want to lose bookmarks and other data, so creating a new profile is not a solution for me.

Asked by alexandernikitin08 2 lá ó shin

Answered by FredMcD 2 lá ó shin

  • Réitithe

Amazon

Won't load Amazon. Only on Firefox. Not my other browswers. The page isn’t redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for thi… (tuilleadh eolais)

Won't load Amazon. Only on Firefox. Not my other browswers. The page isn’t redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This is the error I get.

Asked by Gary 3 lá ó shin

Answered by Scribe 3 lá ó shin

  • Réitithe

On localhost fetch headers.get comes up null for everything

I've been having this issue ever since the latest release of firefox. Essentially it will be fine for a while and then all of a sudden firefox is unable to retrieve any h… (tuilleadh eolais)

I've been having this issue ever since the latest release of firefox.

Essentially it will be fine for a while and then all of a sudden firefox is unable to retrieve any headers from the fetch response. If I refresh firefox this fixes the issue, but only for a small amount of time. The same bug doesn't happen on chrome and I haven't had it happen to me yet on firefox developer edition. It happens if I use this browser on private browsing with no plugins as well.

Note that we do use a fetch wrapper but it essentially returns the entire response object in the screenshots below.

Also note that it doesn't seem to happen anywhere but localhost. Is there anything I can do here?

Asked by tbednarczyk 2 lá ó shin

Answered by tbednarczyk 2 lá ó shin

  • Réitithe

update 83 quit bug on Ubuntu and Win 10

Noticed on the latest release of Firefox after I press quit(I have multiple windows) the process will not fully close; I've confirmed this on both Windows and Ubuntu vers… (tuilleadh eolais)

Noticed on the latest release of Firefox after I press quit(I have multiple windows) the process will not fully close; I've confirmed this on both Windows and Ubuntu versions. It seems to happen when I have videos playing while closing as they will continue to play in the background.

Only way to fully close the app is to stop the running background process; the videos cannot be stopped as they are CCTV streams.

I'm not familiar with logging with FF if someone can advise on which ones would be of interest I can provide them.

Asked by sandysareon 1 seachtain ó shin

Answered by sandysareon 3 lá ó shin

  • Réitithe

Firefox problem with Yahoo

When I go to the Yahoo main page, using Google and selecting Yahoo News - Current News it shows content but when you try to action anything it doesn't do anything and the… (tuilleadh eolais)

When I go to the Yahoo main page, using Google and selecting Yahoo News - Current News it shows content but when you try to action anything it doesn't do anything and then shows an error. (see attached screenshots).

I have carried out all the recommended procedures including cookies, cache, etc and restarted Firefox with all Add-ons disabled and it still does not help with this problem.

I have used Yahoo for years and never had this problem and I have tried using Edge and Chrome and everything works as it should so it is definitely a Firefox issue.

So any suggestions on how to fix this would be appreciated.

Thanks.

Asked by Hawkeye 2 sheachtain ó shin

Answered by Hawkeye 3 lá ó shin

  • Réitithe

PR_END_OF_FILE_ERROR

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load f… (tuilleadh eolais)

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load fine, the next I get the error message, the next day it'll load fine again. And the problem seems to be getting worse... It's driving me mad! Please help!

Asked by simhort 4 lá ó shin

Answered by FredMcD 4 lá ó shin

  • Réitithe

YouTube Not Working Correctly

I started having problems with YouTube recently and I think it is a Firefox issue. I am running version 82.0.3 (64-bit) and when I log into YouTube, the Home page is not … (tuilleadh eolais)

I started having problems with YouTube recently and I think it is a Firefox issue.

I am running version 82.0.3 (64-bit) and when I log into YouTube, the Home page is not displaying all the content.

I have attached severl screenshots and you can see the problem as follows:

Image Sign In 1 shows the YouTube home page before signing in. Image Sign In 2 shows the YouTube home page after I have signed in using my Google account and you can see at the top right of the screen that my Google Account avatar (Darth) is showing. However, a lot of the content, e.g. Watch Later, Classics and My Subscriptions which are user related are all missing and if you compare this image to Image Sign In Chrome you can see that Chrome is showing everything and works correctly.

I tried this on Edge as well and it works all okay, the same as Chrome, so that is why I think there is an issue with Firefox.

Also, on the left side in the middle in Image Sign In 1 and Image Sign In 2 you can see a blue Sign In box with the words "Sign in to like videos, comment and subscribe." If you select this option you get an error which is in Image YouTube Sign In Error so I don't know if this is related to my problem but I thought it may help highlight what the problem is.

Any confirmation that it's a Firefox issue or any solutions to what is causing it would be appreciated.

Thanks.

Asked by Hawkeye 3 seachtaine ó shin

Answered by Hawkeye 4 lá ó shin

  • Réitithe

Firefox not loading some content

I've recently noticed an issue with Firefox not loading some content for me. On one page it failed to load embedded videos, and when I contacted the site to alert them to… (tuilleadh eolais)

I've recently noticed an issue with Firefox not loading some content for me. On one page it failed to load embedded videos, and when I contacted the site to alert them to the problem they troubleshooted and the issue seemed to be with my browser. A second time, when trying to use Instagram scheduler Planoly, I discovered that none of the images of my feed would display in the program, and again when I contacted support they could find no issue at their end.

I have followed advice and: - cleared my cache and cookies - disabled extensions one by one - scanned my machine for malware.

Any advice would be much appreciated.

Asked by Linconclusive 5 lá ó shin

Answered by cor-el 5 lá ó shin

  • Faoi Ghlas

I have updated my O/S from Ubuntu 18.04 to 20.10. Nothing else. Now Firefox is nearly useless

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it. Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS. I thought it woul… (tuilleadh eolais)

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it.

Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS.

I thought it would be good to update to GG (20.10) though I did briefly try FF (20.04).

As the install was done on an existing 18.04 version things remained the same for programs, book marks, etc.

Ok, now the crunch: I USE Firefox ""A LOT"". When it loads, there are...... 8 x 6 windows of FireFox and each of those have anywhere from one to ""THIRTY"" tabs loading.

Believe me: ""It worked!!""

I could use it, also run other tasks as well - though a VM was pushing it with the RAM. But the entire machine worked.

Now, I am lucky if FireFox loads at all. Let alone let me browse.

When it loads some of the window's tops are flashing. A screen shot does not really show this. (I tried)

All that has changed is the O/S from 18.04 and Firefox from (what ever it was) to 83.0

I don't want this to be a finger pointing exercise between Mozilla and Ubuntu. I would prefer it is helpful to all.

What have I tried? I've tried starting FireFox with all addons disabled. Still happens.

I am going to try to remember to (next time) launch FireFox from a Terminal and pipe the output to a file to look for things.

The machine I am using has shown it is well up to being able to have this running. I have had it working for a few years like this.

This post is (for now) to establish there is a problem. I will post more information when I get it, rather than waiting to get it then post, as I feel there are a lot of people who have very similar problems and I want it known: ""You are not alone!""


Now a bit of extra stuff.

Other things which are weird: When I am watching stuff - youtube for example - the playback is/WAS jerky. I hadn't touched anything in the settings.

After digging around, I discovered that I had to turn ""OFF"" the hardware acceleration for the graphics. Question: How did it get turned on? (Semi rhetorical)

I have a lot of local pages I open with passwords. When I load them the CPU load goes through the roof and nearly invariably the program just exits. No crash report.

Which is a good 50% of how it happens. The other 50% is the machine just locks up and I have to power it down.

Asked by teeny_weeny 5 lá ó shin

Last reply by Seburo 5 lá ó shin

  • Réitithe

Tabs Crashing on New Laptop

bp-b2807458-921f-40fb-8086-b06fa0201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-db55fcc3-4398-4416-a1a6-86c540201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-9c11b0c1-baa7-4f1c-9afb-2a28002… (tuilleadh eolais)

bp-b2807458-921f-40fb-8086-b06fa0201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-db55fcc3-4398-4416-a1a6-86c540201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-9c11b0c1-baa7-4f1c-9afb-2a2800201121 11/20/2020, 4:49 PM

Here is the crash info. Recently, usually when scrolling through sites, my tabs would crash unexpectedly. This is a brand-new laptop that I have had for a little over a week now. Any help would be greatly appreciated.

Crash Reason: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ

Crash Address: 0xffffffffffffffff

Asked by XxPureToxinsxX 1 seachtain ó shin

Answered by FredMcD 1 seachtain ó shin

  • Réitithe

Add-on's suddenly disappeared, are installed, unusable

How fix this. Have googled the problem and tried all proffered solutions. No change. Others seem to have had similar problem, mentioning certificates, but got no help fro… (tuilleadh eolais)

How fix this. Have googled the problem and tried all proffered solutions. No change. Others seem to have had similar problem, mentioning certificates, but got no help from Mozilla, that I saw. I have put the little jigsaw icon o the search bar, to no avail. Am deadended.

Asked by bill.bane1 5 lá ó shin

Answered by FredMcD 5 lá ó shin