Privacy en beveiliging in Firefox OS

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het web (Zie het Mozilla-privacybeleid). Met Firefox OS kunt u als volgt maatregelen nemen ter bescherming:

Hoe schakel ik Niet volgen in op mijn Firefox OS-telefoon?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de Volg-mij-niet-functie op uw Firefox OS-telefoon kunt inschakelen.

De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS

Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van de Firefox OS-telefoon in?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de telefoonvergrendeling op uw Firefox OS-telefoon kunt genereren en inschakelen.

De schermvergendeling instellen

Hoe gebruik ik de simpincode?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de simpincode in Firefox OS kunt genereren en inschakelen.

De simpincode instellen in Firefox OS

Hoe wis ik navigatiegeschiedenis en cookies in Firefox OS?

Bekijk het volgende artikel om uw navigatiegeschiedenis en cookies in Firefox OS te wissen.

Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS

Hoe gebruik ik het hangslotpictogram van de Firefox OS-browser?

Zoek naar het hangslotpictogram padlock in Firefox voordat u persoonlijke gegevens (zoals wachtwoorden, creditcardnummers, adressen etc.) bij een website invoert.

Share this article: http://mzl.la/1YQGE1e

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.