Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS

Terwijl u over het web surft, onthoudt uw browser een hoop gegevens over de websites die u hebt bezocht.

In dit artikel leest u hoe u uw navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens kunt wissen.

1. Open de Firefox-browser.
  2. Tik op het tabblad naast de URL-balk.
  3. Tik op het tandwielpictogram.
  4. Als u de navigatiegeschiedenis wilt wissen, tikt u op de knop Navigatiegeschiedenis wissen.
  5. Tik op OK om het wissen van de navigatiegeschiedenis te bevestigen.
    • De navigatiegeschiedenis is gewist!
  6. Als u cookies en opgeslagen gegevens wilt verwijderen, tikt u op de knop Cookies en opgeslagen gegevens wissen.
  7. Tik op OK om het wissen van de cookies en opgeslagen gegevens te bevestigen.
    • De cookies en opgeslagen gegevens zijn gewist!

Deel dit artikel: http://mzl.la/17CVhq3