Firefox Pagina Vereenvoudigen voor afdrukken zonder rommel

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Enkel Windows: Pagina vereenvoudigen is momenteel enkel beschikbaar op desktop-PC.

Pagina vereenvoudigen is een functie in Firefox die rommel zoals knoppen, advertenties en achtergrondafbeeldingen weghaalt uit uw afdrukken van webpagina's. Dit zorgt voor een betere leesbaarheid en bespaart op papier en inkt. De optie Pagina vereenvoudigen verschijnt in het dialoogvenster Afdrukvoorbeeld wanneer wordt afgedrukt vanaf een desktop-PC.

Before and after Simplify page

Pagina vereenvoudigen gebruiken

1. Toegang tot de afdrukfunctie krijgt u door op de menuknop te klikken fx57menu en Afdrukken… te selecteren.
  2. Zoek de optie Pagina vereenvoudigen in de optiebalk aan de bovenzijde van het scherm Afdrukvoorbeeld. Wanneer de functie beschikbaar is voor de webpagina waarop u zich bevindt, zal deze zwart en klikbaar zijn. Zoniet, dan zal de functie uitgegrijsd zijn.
    simplify page hp
  3. Vink het selectievakje Pagina vereenvoudigen aan of uit naargelang hetgeen u van uw afdruk verwacht. Met de optie ingeschakeld zullen ongewenste knoppen, advertenties en achtergrondafbeeldingen uit uw afdruk worden verwijderd. Het afdrukvoorbeeld zal automatisch bijgewerkt worden om te tonen hoe de afgedrukte pagina er uit zal zien.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Fjoerfoks, BelFox. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support