Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Unable to login to Gmail

  • 4 réponses
  • 1 a ce problème
  • 2 vues
  • Dernière réponse par antaresin

more options

Good morning, I have been using TB with my gmail account for last 10 years - from the last week I am unable to log in. I have found that there could be some workaroud (turn-on "less secure apps" in the gmail settings, about:config useragent - Firefox set to "true"). Nothing works for me....trying some other authentication method (not just the Oauth2...) Still receiving error msg "Unable to log in, wrong setting, username,pass..."

I even try POP3 not working at all - but honestly, IMAP preffered, anyway.

Can you please help? Thank you in advance... Tomáš Drobník Czech republic (CZ,EN)

Good morning, I have been using TB with my gmail account for last 10 years - from the last week I am unable to log in. I have found that there could be some workaroud (turn-on "less secure apps" in the gmail settings, about:config useragent - Firefox set to "true"). Nothing works for me....trying some other authentication method (not just the Oauth2...) Still receiving error msg "Unable to log in, wrong setting, username,pass..." I even try POP3 not working at all - but honestly, IMAP preffered, anyway. Can you please help? Thank you in advance... Tomáš Drobník Czech republic (CZ,EN)

Toutes les réponses (4)

more options

Prihláste sa priamo z webu, či vám v gmail nenapísali, že vám zamietli možnosť prihlásenia sa, a že prípadný útočník pozná vaše heslo, a že môžete znížiť zabezpečenie a potom že to pôjde. Takže problém môže byť aj vo vyššom zabezpečení na strane google.com. Stáva sa to vtedy, pokiaľ sa použije v krátkom čase pri prístupe k vášmu účtu viac prehliadačov alebo viac IP adries k prihláseniu. „Nedávno jsme zabránili pokusu o přihlášení do tohoto zařízení. Uvedli jste, že jste tento pokus provedli vy. Pro účely zabezpečení se toto zařízení bude po dobu dvou týdnů zobrazovat v seznamu. Zmíněnou událost můžete také prověřit na stránce“ = Preverte či mate vypnuté dvojstupňové overenie: https://myaccount.google.com/security?pli=1#signin a zapnite aj prístup pre menej bezpečné aplikácie: https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps = A ešte preverte na webe, či ste si vo svojom účte povolili POP, alebo IMAP prístup: http://imgbank.cz/images/2015/01/12/Gmail_POP3_povoleny.jpg http://imgbank.cz/images/2015/01/12/gmail_IMPAP.jpg = 1. Zálohujte si všetku poštu z tohoto problémového účtu a potom odstránte z Thunderbirdu tento pronlémový účet na gmail.com 2. Ukončite a znova spustite Thunderbird 3. Vytvorte NOVÝ (ten odstránený ) účet 4. Nechajte Thunderbird, aby automaticky vytvoril tento účet na gmail.com. Nijak neupravujte automaticky nastavený POP a SMTP prístup k účtu. Iba zadajte správne prístupové MENO a prístupové HESLO. 5. Potom by to malo fungovať.

more options

Snaha odoslať príspevok a pomôcť skončila hlásením: "Než bude příspěvek viditelný, musí být ručně schválen moderátorem."

Pretože príspevok nebude nikdy tuná zobrazený odoslal som odpoveď súkromnou správou.

more options

Je v tom nbordel, ale ten příspěvek tady vidím.

more options

Zdravím, jak píše @Ansam - popsané kroky jsem samozřejmě zkoušel už předtím. Vím o čem mluvíte s tou blokací (stává se v práci). Toto není ten případ. Jak píšu, gmail byl již provozovaný...na straně mého nastavení gmail beze změny (2fakt overeni zakázané, méně duveryhodne aplikace povoleny, IMAP aktivni). Samozřejmě, že jsem zkoušel účet smazat a vytvořit znovu...

Problém vidím spíše na straně TB ver.78.x.x.

Downgrade na 68.12.1 a opětovné vytvoření účtu (bohužel profil nešel mezi verzemi přenést) pomohl - TB sám a správně přihlásil (IMAP, OAuth2) - při vytvoření účtu jsem byl "přesměrován na web.okno gmail, kde jsem znova zadal heslo, povolil TB přístup k gmail a jelo to (k tomuto kroku jsem se v TB78.x.x. přes chybovou hlášku nedostal - zkoušel jsem více subverzí proto 78.x.x.