Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Firefox opens with empty URL and the PDF is not opened/downloaded.

  • 3 réponses
  • 1 a ce problème
  • 2 vues
  • Dernière réponse par Tomi55

more options

Firefox 38.0.5 OS: Windows 64bit

Firefox is set as default browser. When I open a PDF file referenced from another document (eg.: Office), Firefox opens with the address bar filled with the PDF URL, but it is not opened/downloaded. I have tried every option (preview, always ask, open in Acrobat DC). Pressing refresh does not work either: http://i.imgur.com/GnMQFRg.png

With Always ask option, PDF-s opened from a page within the browser, work as expected: http://i.imgur.com/Pecwn5a.png

Firefox 38.0.5 OS: Windows 64bit Firefox is set as default browser. When I open a PDF file referenced from another document (eg.: Office), Firefox opens with the address bar filled with the PDF URL, but it is not opened/downloaded. I have tried every option (preview, always ask, open in Acrobat DC). Pressing refresh does not work either: http://i.imgur.com/GnMQFRg.png With Always ask option, PDF-s opened from a page within the browser, work as expected: http://i.imgur.com/Pecwn5a.png

Toutes les réponses (3)

more options

Kedves kérdező! Mivel a kérdést a Magyar fórumra írta, így Magyarul válaszolok. A probléma csak Firefoxszal letöltött dokumentumoknál jelentkezik, vagy minden egyesnél? Amennyiben csak Firefoxszal letöltött dokumentumnál fordul elő, próbálja meg a megnyitás helyett a letöltés opciót választani, majd később megnyitni egy PDF olvasó programmal.

Tomi55

more options

A probléma az, hogy az alapértelmezett böngészőm a FF, és ezért ha egy másik alkalmazásban egy URL-re kattintok, ami egy PDF-re hivatkozik, akkor az FF-ban szeretne megnyílni, de csak egy blank jön be, és még az URL sincs kitöltve. Letöltés opció SINCS, csak egy blank document. Per pillanat, mivel az IBANKOMból (Java Applet) nem érem el így a PDF-eket, amiket generál, és ehhez még linket sem látok, csak egy gomb van a kivonatra, az az egyetlen választásom van, hogy a FF helyett más lesz az alapértelmezett böngészőm.

Azóta mát FF 39, a probléma továbbra is fennáll.

more options

Kedves kérdező!

A hibridlevél nevű oldal szerződési feltételeit megnyitva (amit ön is használt), nekem 2 böngészőn is korrektül kiadta a PDF dokumentumot. Kérem ellenőrizze a böngészőjében, hogy nincs-e letiltva a PDF olvasó program, továbbá a Java bármelyik bővítménye, illetve ezek frissítve vannak-e?

További szép estét! Tomi55