Windows 10 - oletusselaimen vaihtaminen

Tämä artikkeli koskee ainoastaan Windows 10 käyttöjärjestelmää.
Tämä artikkeli koskee ainoastaan Windows 10 käyttöjärjestelmää.
Kun päivität Windows 10 käyttöjärjestelmään, saattaa päivitys vaihtaa oletusselaimeksi Microsoft Edgen. Voit muuttaa Firefoxin takaisin oletusselaimeksi seuraavasti:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Napsauta Yleiset-paneelin Käynnistys-osiossa Aseta oletukseksi….
    Fx57GeneralPanelStartup-MakeDefaultFx61GeneralPanelStartup-MakeDefaultFx67GeneralPanelStartup-MakeDefault
  3. Windowsin Asetukset-sovelluksen Oletussovellukset-ikkuna aukeaa.
  4. Vieritä alaspäin, kunnes tulet Selain-osioon. Tässä tapauksessa kuvakkeella on tekstinä joko Microsoft Edge tai Valitse oletusselain. Napsauta kuvaketta, jolloin Valitse sovellus-pienoisikkuna aukeaa.
    default apps win10
  5. Napsauta Firefox, jolloin se vaihdetaan oletusselaimeksi. Windows saattaa avata vielä Ennen kuin vaihdat -ikkunan. Napsauta siinä Vaihda joka tapauksessa.
    firefox default 10
  6. Firefox on nyt asetettu oletusselaimeksi. Tallenna muutokset sulkemalla ikkuna.