Windows 10 - oletusselaimen vaihtaminen

Tämä artikkeli koskee ainoastaan Windows 10 käyttöjärjestelmää.
Kun päivität Windows 10 käyttöjärjestelmään, saattaa päivitys vaihtaa oletusselaimeksi Microsoft Edgen. Voit muuttaa Firefoxin takaisin oletusselaimeksi seuraavasti:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Napsauta Yleiset-paneelin Käynnistys-osiossa Aseta oletukseksiAseta oletukseksi….
    default 38 Fx56GeneralPanelStartup-MakeDefaultBrowser Fx57GeneralPanelStartup-MakeDefault Fx61GeneralPanelStartup-MakeDefault
  3. Windowsin Asetukset-sovelluksen Oletussovellukset-ikkuna aukeaa.
  4. Vieritä alaspäin, kunnes tulet Selain-osioon. Tässä tapauksessa kuvakkeella on tekstinä joko Microsoft Edge tai Valitse oletusselain Napsauta kuvaketta, jolloin Valitse sovellus-pienoisikkuna aukeaa.
    default apps win10
  5. Napsauta Firefox, jolloin se vaihdetaan oletusselaimeksi. Windows saattaa avata vielä Ennen kuin vaihdat -ikkunan. Napsauta siinä Vaihda joka tapauksessa.
    firefox default 10
  6. Firefox on nyt asetettu oletusselaimeksi. Tallenna muutokset sulkemalla ikkuna.
// Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:Jarmo. Sinäkin voit auttaa.