Turvallisen salasanan luominen Firefoxilla

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 199569
  • Luotu:
  • Luonut: Teemu
  • Kommentti: Finnish translation
  • Tarkistettu: Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö
Tämä artikkeli kertoo, miten luot turvallisen salasanan Firefoxin Firefox version versiolla 74 tai uudemmalla.

Luodessasi uutta tiliä verkkosivustolle, voi olla vaikea ajatella monimutkaista ja turvallista salasanaa. Kun luot uuden tilin verkkosivustolle, Firefox voi luoda sinulle suojatun salasanan.

Luodaksesi uuden salasanan

Firefox voi luoda itsestään satunnaisia, turvallisia salasanoja sinulle, kun luot tiliä:

1. Napsauta verkkosivuston salasanakenttää. Turvallinen salasana -vaihtoehto tulee automaattisesti näkyviin.
  2. Napsauta Käytä suojattua salasanaa salasanan täyttämiseen. Firefox tallentaa automaattisesti uudet kirjautumistunnuksesi kyseiselle sivustolle.
    • Jos luotu salasana ei täytä verkkosivustojen vaatimuksia, napsauttamalla salasanakenttää saat paljastettua (näkymään) luodun salasanan, jotta voit muokata sitä vastaamaan vaatimuksia.
  1. Napsauta salasanakenttää
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeellaPidä Ctrl pohjassa ja napsauta salasanakenttää aukaistaaksesi Sivuvalikon.
  3. Valitse Käytä luotua salasanaa…
    use-generated-password
  4. Firefox luo itsestään salananan. Napsauta Käytä turvallisesti luotua salasanaa täyttääksesi automaattisesti kentän luodulla salasanalla.
    generated-password
  5. Firefox tallentaa salasanan verkkosivulle Lockwiseen. Salasana haetaan sieltä seuraavilla kerroilla automaattisesti.

Nähdäksesi ja muokataksesi salasanojasi, käy sivulla Manage your logins with the Firefox Password Manager.

Vinkki: Jos keksi salasanoja päästäsi, muista olla käyttämättä samaa tai helposti arvattavaa salasanaa monilla eri sivustoilla, käy täällä oppiaksesi keksimään oman turvallisen salasanasi.