Toimiiko Firefox mobiililaitteessani?

Android 2.2 ja ARMV6-laitteet: Tammikuusta 2015 alkaen Android 2.2 ja ARMV6-laitteet eivät enää saa automaattisia päivityksiä tai tukea Firefoxille. Saat selville laitteesi Android-version tarkistamalla sen laitteesi Asetukset-sovelluksesta tai laitevalmistajasi informaatiosta.

Firefox on yhteensopiva Androidin versiota 2.3 ja uudempia versioita käyttävien laitteiden kanssa. Asennukseen tarvitaan noin 24 megatavua sisäistä tallennustilaa, 384 megatavua RAM-muistia ja näyttö, jonka resoluutio on vähintään 240 x 320. Voit ladata Firefoxin Androidille tai etsiä Firefoxia Google Play-kaupasta.

Tärkeää: Jos etsit Firefoxia Google Play-kaupasta etkä löydä sitä, ei laitteesi todennäköisesti ole yhteensopiva.

Firefoxia EI OLE saatavana iOS:lle (iPhone, iPad, iPod Touch), Windows Phonelle, Windows RT:lle, Badalle, Symbianille, Blackberry OS:lle, webOS:lle tai muille mobiilikäyttöjärjestelmille.