Artikkelin Tietoja sivusta -ikkuna - katso avoimen sivun teknisiä tietoja historia

Luokka:
Ohje
Muutoshistoria kielelle:
English, suomi

Näytä hyödyllisyysäänten kaavio

Muutos Tila T Muokkaaja Kommentti
Nykyinen   Jarmo Päivitetty en-version 198945 mukaiseksi, tarkistettu
Tarkistamaton   Jarmo Päivitetty en-version 198945 mukaiseksi
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty en-version 195342 mukaiseksi
Hyväksytty   Jarmo typokorjaus
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty uusimman en-version 166207 mukaiseksi
Tarkistamaton   Jarmo Päivitetty uusimman en-version 166207 mukaiseksi
Hyväksytty   Jarmo Päivitettyy en-version 161442 mukaiseksi
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty en-version 161265 mukaiseksi
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty englanninkielisen version 161088 mukaiseksi.
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty uusimman en-version 160546 mukaiseksi
Hyväksytty   Jarmo Laajahko päivitys uusimman en-version 159730 mukaiseksi. Tarkista huolellisesti!
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty uusimman en-version 159547 mukaiseksi
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty uusimman en-version 147458 mukaiseksi, typokorjaukset
Hyväksytty   Jarmo Laajahko päivitys uusimman en-version 147458 mukaiseksi. Tarkista huolellisesti!
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty uusimman en-version 126002 mukaiseksi
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty uusimman en-version 73396 mukaiseksi
Tarkistamaton   Ville rikkinäinen glossary linkitys (ur<x>l) poistettu

Olet merkitsemässä version valmiiksi lokalisoitavaksi. Haluatko jatkaa?

Artikkelin avustajat