Template:OpenProfileFolder

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 176207
  • Luotu:
  • Luonut: mikkoaf
  • Kommentti: Päivitetty 171167: poistettu vanhojen versioiden ohjeita, täsmennetty mac ohjeistusta
  • Tarkistettu: Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen lähde
Muutoksen sisältö

Napsauta valikkopainiketta Kuvaa "Fx57menu" ei ole olemassa., napsauta sitten Ohje ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta Ohje ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin. Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -välilehti avautuu.

• Napsauta osiossa Ohjelman perustiedot painiketta Avaa kansioAvaa FinderissaAvaa hakemisto. Profiilikansiosi sisältämä ikkuna avautuu.Profiilikansiosi avautuu.
Huomaa: Jos et voi käynnistää Firefoxia, seuraa artikkelin Profiilit - kirjanmerkkien, salasanojen ja muiden käyttäjätietojen säilö ohjeita.