Template:OpenProfileFolder

Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Firefox -painiketta ja mene Ohje-valikkoonNapsauta valikkopalkissa Ohje-valikkoaNapsauta Firefox-ikkunan ylälaidassa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin. Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -välilehti avautuu. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , napsauta sitten ohjekuvaketta Help-29 ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin. Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -välilehti avautuu.

• Napsauta Ohjelman perustiedot -osiossa Avaa kansioAvaa FinderissaAvaa kansio. Profiilitiedostosikansiosi sisältävä ikkuna avautuu.
  • Huomaa: Ellet pysty avaamaan tai käyttämään Firefoxia, seuraa näitä ohjeita.