Template:OpenProfileFolder

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , napsauta sitten ohjekuvaketta Help-29 Napsauta valikkopainiketta Fx57menu , napsauta sitten Ohje ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin. Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -välilehti avautuu.

• Napsauta osiossa Ohjelman perustiedot painiketta Näytä kansioAvaa kansioAvaa FinderissaAvaa hakemisto. Profiilikansiosi sisältämä ikkuna avautuu.Profiilikansiosi avautuu.
Huomaa: Jos et voi käynnistää Firefoxia, seuraa artikkelin Profiilit - kirjanmerkkien, salasanojen ja muiden käyttäjätietojen säilö ohjeita.
Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: Atte, Jarmo. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.