Template:addmobiledevice

  1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) ja Sync.
  2. Napauta Lisäasetukset... -linkkiä.
    sync_recovery3
  3. Kirjoita niille varattuihin kenttiin Tilin nimesi (sähköpostiosoite), Salasana ja Palautusavain. Napauta sitten Yhdistä-painiketta.
    sync_recovery4
Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: funky, jjuslin. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.