Template:addcomputer

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidassa Firefox-painikettaTyökalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Jatka
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Valitse Firefox-ikkunan ylälaidassa Työkalut-valikko ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.