Miksi Windowsin ohjauspaneelissa näkyy kaksi Firefox-versiota?

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Huomaa: Tämä artikkeli koskee vain Windowsia.

Kun Firefox päivitetään versiosta 15.0 versioon 15.0.1, Windowsin ohjauspaneelin asennettujen ohjelmien luettelosta ei poisteta 15.0-version asennusta. Vaikka molemmat versiot on listattu, vain YKSI Firefox-versio on asennettu (15.0.1). Tämä ohjelmointivirhe korjataan tulevassa julkaisussa, ja ongelman korjaamiseksi ei käyttäjän tarvitse tehdä mitään.

Jos olet jo poistanut Firefoxin asennuksen valitsemalla Mozilla Firefox 15.0 -listauksen, sinun tulee asentaa Firefox uudelleen. Asennusohjeet ovat luettavista artikkelista Firefoxin asentaminen Windowsille.

Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: funky, alluk.. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.