Kuinka suljen Firefox for Androidin?

Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista. Tarvitset viimeisimmän Firefox release -version, jonka voit ladata osoitteesta mozilla.org/mobile.

Lopeta-valikkokomento on poistettu Androidin versiosta 4 alkaen Googlen ohjelmistomääritysten mukaisesti.

Huomaa: Voit silti halutessasi sulkea Firefoxin tai minkä tahansa sovelluksen viimeksi avattujen sovellusten luettelosta käyttämällä sovelluksen vaihtaminen -näppäintä app switch button 25px - Android Jelly Bean . Jos laitteessasi ei ole tällaista näppäintä, pääset viimeksi avattujen sovellusten luetteloon painamalla pitkään Koti-näppäintä.

Näin Quit-valikkokomento lisätään Firefox for Androidiin lisäosalla

Näillä ohjeilla asennat lisäosan, joka lisää englanninkielisen Quit-valikkokomennon, jolla voit sulkea Firefoxin.

1. Napauta valikkopainiketta (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) , napauta sitten Työkalutja Lisäosat.
  2. Napauta marketplaceIconAndroid -kuvaketta Asennetut lisäosat-näytön oikeassa yläkulmassa. Toinen tapa on siirtyä suoraan sivulle https://addons.mozilla.org/android/.

androidAddonsScreenWithMarketplace

3. Kirjoita etsintäruutuun quitnow ja napauta etsintäpainiketta.

AndroidAddonsSearchEN

4. Napauta hakutulosta.

AndroidAddonsSearchResultsEN

5. Napauta + Lisää Firefoxiin-painiketta.

addToFirefox

6. Napauta avautuvassa ikkunassa Asenna-painiketta.

Firefoxin valikkoon on nyt lisätty Quit-vaikkokomento, jolla voit sulkea Firefox for Androidin.

AndroidFirefoxQuitMenu